Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Marcel Pavel a dat cărțile pe față despre relația cu Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. În urmă cu ceva timp s-a zvonit că cei doi ar fi avut o legătură amoroasă, iar acum, cântărețul a spus cum au stat, de fapt, lucrurile între ei.

Marcel Pavel nu are nevoie de prea multe prezentări. Se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, are o căsnicie fericită de peste 30 de ani și trei copii de care este foarte mândru. De-a lungul timpului, artistul a fost admirat adesea pentru curajul său de a spune lucrurilor pe nume, fără rețineri.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.

Ce spune artistul despre relația cu Lavinia Pîrva

Se pare că și recent, artistul a vrut să pună capăt unor zvonuri care îl au în prim plan pe el și pe soția lui Ștefan Bănică Jr. Mai exact, la un moment dat s-a spus că el și Lavinia Pîrva ar fi avut o relație amoroasă. Acum, Marcel Pavel a mărturisit că situația nu a stat deloc așa, din contră, au colaborat doar din punct de vedere profesional.

Mai mult, artistul are numai cuvinte de laudă la adresa brunetei pe care o consideră o fată frumoasă și de nota zece.

„Am apărut şi cu Monica Anghel şi cu Nico, cu Sanda Ladoşi. Am fost cuplat şi cu Luminiţa Anghel, fata aceasta (n.r. Lavinia Pîrva) a cântat alături de mine vreo 4 ani. E o fată frumoasă, de nota zece, jos pălăria! La noi a fost altă conjunctură, eram la aceeași casă de producţie. Eu chiar repetam. Aşa mi-a crescut şi mie cota! Mamă, Marcel Pavel cu o gagică bună!”a mărturisit Marcel Pavel, în cadrul emisiunii „Conferința de presă”, conform click.ro .

Marcel Pavel, despre cuplul Lavinia Pîrva- Ștefan Bănică Jr.

În continuare, cântărețul și-a spus părerea și despre cuplul pe care fosta lui colegă de scenă îl formeză cu Ștefan Bănică Jr.

„E treaba lor, sunt frumoși amândoi”a mai spus Marcel Pavel, în cadrul emisiunii televizate.

 

Sursă foto: social media

Sursa