Acasă Monden Mara Bănică a făcut relatări tulburătoare din perioada în care a fost corespondent de război:,,Am văzut moartea! Au tras în noi!”
Mara Bănică a făcut relatări tulburătoare din perioada în care a fost corespondent de război:,,Am văzut moartea! Au tras în noi!”

Mara Bănică a făcut relatări tulburătoare din perioada în care a fost corespondent de război:,,Am văzut moartea! Au tras în noi!”

de Administrator

Mara Bănică este un nume răsunător în industria jurnalismului și a televiziunii.

Mara bănică a făcut relatări tulburătoare

Mara Bănică a fost corespondent de război pe fronturile din Afghanistan, Kosovo, Irak. De asemenea, aceasta a acoperit și atentatele din Spania și a abordat subiecte precum atentatele din Londra sau eliberarea Fâșiei Gaza.

Ulterior, vedeta a devenit o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc, fiind implicată în m

În cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță”, Mara Bănică a fost întrebată care dintre cele două domenii consideră că i s-a potrivit m

Vedeta a spus că s-a regăsit m

,,Clar corespondent de război. Am văzut moartea, am văzut oameni decapitați lângă mine! Au tras în noi! În linia 1 stăteam în Bagdad.
N-aveam nici vestă anti glonț, nu mi-a dat domnul Prigoană că a zis că costă. Nu aveam nici cameraman.

Și au început ei să tragă, iar eu, din tranșeu în tranșeu, m-am mutat până în primul, unde era un american.(…) Eu eram cu o cameră mică și din șanț, de acolo, filmam.

I-am zis: «you see anything?» (vezi ceva?) și îmi spune: «just taking a look» (aruncă doar o privire).
Poc! Și sare glonțul. Mamă, film Spielberg, nisip, tot obiectivul de nisip, ceva frumos rău de tot.”, 
a mărturisit Mara Bănică.

Însă, acum, jurnalista nu s-ar m

Mara Bănică în viața mondenă

M

,,Întorcându-te de la nivelul ăsta, de presă scrisă pe stradă,(…) după aceea război și ajungi în monden,(…) ți se pare pistol cu apă. Am văzut că din asta se pot face bani mulți nepunându-ți viața în pericol, ba m

Însă, chiar dacă este încântată de ceea ce a făcut, aceasta are și unele ,,Îmi pare rău că m-am pregătit pentru profesia asta când văd de astea cu 10 clase, mă deranjează. Îmi pare rău că eu îmi doream la 18 ani să ies la pensie corespondent de război, transmițând din zone de conflict, dar societatea nu mi-a permis.”, a adăugat jurnalista.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu