Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Mama Geta și viitoarea ei noră, Daniela Iliescu, nu au cea m

Daniela Iliescu a reacționat imediat, pe contul său de Instagram, după afirmațiile făcute de mama Geta în emisiunea lui Măruță și, fără a folosi un nume pentru destinatarul mesajului ei, a transmis că „unii oameni’ nu au educație și creierul rol nu are capacitatea de a filtra ce le iese pe gură.

De ce nu o suportă mama Geta pe Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp

Mama Geta a lămurit tot ce nu îi place la ‘nora’ ei, menționând că, din acest moment, pentru ea e un subiect închis. Mama lui Culiță a dezvăluit că încă de la începutul relației fiului ei cu Daniela a simțit că femeia o tratează de sus, ca și cum ar proveni din vreo familia nobiliară.

„Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor. În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult m

Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag. Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că v

Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct!’, a explicat mama Geta relația pe care o are cu Daniela Iliescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Afirmațiile făcute de mama Geta vizavi de infidelitatea lui Culiță Sterp, care au scos-o din sărite pe Daniela Iliescu

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre participarea lui Iancu Sterp la Survivor România 2024, mama Geta a atins și alte subiecte, cum ar fi infidelitatea lui Culiță Sterp față de viitoarea lui soție și mamă a copilului său, Daniela Iliescu.

„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e m

„Nu băgați mâna în foc în trecut. Acuma e altfel!’, a intervenit Cătălin Măruță. „Nu bag nici acum mâna în foc…’, a răspuns rapid mama lui Culiță Sterp, astfel că prezentatorul s-a lăsat păgubaș: „Am încercat să-l scot!’.

Daniela nu s-a m

Ulterior, Daniela a reacționat și pe Instagram. „De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum m

AboutFlorin Tomescu

Absolvent al FJSC în anul 2014, am scris pentru m

Sursa articolului