Acasă Monden Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în apartamentul în care ar fi fost ucisă fiica sa: „Săraca, s-a prins de ele ca să se salveze”
Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în apartamentul în care ar fi fost ucisă fiica sa: „Săraca, s-a prins de ele ca să se salveze”

Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în apartamentul în care ar fi fost ucisă fiica sa: „Săraca, s-a prins de ele ca să se salveze”

de Administrator

Cioacă primise o pedeapsă de 15 ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru uciderea soției sale.

Emilia Ghinescu face declarații șocante

Mama Elodiei spune clar și răspicat că nu l-a plăcut și nu l-a vrut pe Cristian Cioacă în familia ei, încă de la început. Emilia Ghinescu spune cu durere în suflet că Elodia a pățit același lucru ca Dana Roba, singura diferență fiind faptul că trupul neînsuflețit nu a fost găsit, deoarece fiica sa nu a scăpat cu viață.

„Când mi l-a prezentat fiica mea, nu l-am plăcut deloc, i-am și zis să nu se căsătorească cu el că nu pare în regulă. Nu știu ce căsnicie aveau, dacă se înțelegeau sau nu, căci Elodia nu ne povestea nimic, probabil voia să ne protejeze. Ce a făcut acest om este de neiertat.

Dar, dacă o lovise, dacă făcuse această prostie, ne putea căuta sau putea suna la Salvare, poate că în ziua de azi fiica mea m

Cristian Cioacă i-ar fi vândut toate h

„Nu am nimic amintire de la ea, niciun obiect. Cioacă i-a vândut toate h

În apartamentul Elodiei nu am avut acces decât după un an și ceva. Când am intrat, era sânge peste tot, și în dormitor, și sub parchet era sânge închegat, era încă și pe clanța ușii, pe pat, în sufragerie, pe perdele, probabil, săraca, s-a prins de ele, ca să se salveze.

Cum să eliberezi din închisoare un om care a săvârșit asemenea orori? După moartea fiicei mele, el a umblat cu m

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu