Acasă Monden Maia Morgenstern, în stare de șoc după exploziile de la Crevedia! Actrița se afla la o nuntă în timpul dezastrului: „Au fost chemați unde era nevoie de ei”
Maia Morgenstern, în stare de șoc după exploziile de la Crevedia! Actrița se afla la o nuntă în timpul dezastrului: „Au fost chemați unde era nevoie de ei”

Maia Morgenstern, în stare de șoc după exploziile de la Crevedia! Actrița se afla la o nuntă în timpul dezastrului: „Au fost chemați unde era nevoie de ei”

de Administrator

„Petreceam fericiți: nuntă, bă! Muzică bună, glume. Râsete. Și iar dans, joc și voie bună. În cel m

Fără multe discuții, fără explicații. Parcă, spun parcă… Ce s-a întâmplat?! Nu știam, nu-mi era clar. Ce se întâmplă? Doctorii. Doctorii au fost chemați la spitale, care pe unde lucrează”, a transmis M

Ce mărturisiri a făcut actrița: „Au fost chemați unde era nevoie de ei”

Experiența prin care a trecut a uimit-o pe actriță, iar în mesajul postat în mediul online a vrut să mulțumească cadrelor medicale care nu au stat cu mâinile în sân și au sărit imediat în ajutorul victimelor, deși se aflau în timpul lor liber. 

„Fără discuții, fără comentarii. Doctorii au plecat. Au lăsat orice făceau, au lăsat timpul liber, au lăsat… Doctorii au plecat la datorie. Au fost chemați unde era nevoie de ei, atunci când era nevoie de ei.

Apoi am încercat sa vorbesc la telefon cu prietenii mei, sa-mi spună, să mă lămurească. N-au avut timp: erau la spital, acolo unde este nevoie de ei. Salvează vieți.  Doctori, medici în fiecare clipă a vieții. Nu au alte priorități Doctorii sunt prezenți la datorie. Mulțumim!”, a m

După dezastrul care a șocat o țară întreagă au fost răniți zeci de salvatori, iar două dintre victime au decedat. Numărul răniților este acum la 58, dintre care 39 pompieri,  2 poliţişti şi 2 jandarmi. Alte 10 victime se află în stare gravă, iar 9 dintre aceștia au fost transportați la spitale din alte țări. 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu