Magda Pălimariu a devenit mamă! Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel, chiar de ziua ei: „Dumnezeu ne-a binecuvântat!”Magda Pălimariu și soțul ei sunt în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a născut în urmă cu puțin timp un băiețel sănătos, de nota 10! Iată prima fotografie cu micuțul!

Magda Pălimariu, mamă de băiețel

Magda Pălimariu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Frumoasa prezentatoare a anunțat în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, că a născut. Bucuria este cu atât mai mare, cu cât aceasta a devenit mamă chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani: „Ce cadou mai minunat pe lumea asta puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat.
Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”
, a scris Magda Pălimariu pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu băiețelul său.

Magda Pălimariu și soțul ei împlinesc un an de mariaj

Magda Pălimariu s-a căsătorit vara trecută, în mare secret, cu alesul inimii ei. Soțul prezentatoarei TV, Ionuț Eriksen, este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Despre relația celor doi nu se știu foarte multe detalii, întrucât vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

Într-un interviu recent, însă, frumoasa șatenă a vorbit despre momentul în care a fost cerută de soție: „Pentru mine, spontan… munca din spate, nu știu. (zâmbește). Glumesc! Voiam să facem asta, era cursul natural, eram în punctul firesc al relației, iar cererea a venit la fel de normal – a fost un moment al nostru, fără alte priviri”, a declarat Magda Pălimariu,

pentru viva.ro.

Sursa articolului