Acasă Monden „Mă cântăresc în fiecare zi!”
„Mă cântăresc în fiecare zi!”

„Mă cântăresc în fiecare zi!”

de Administrator

Câte kilograme are Raluca Bădulescu, jurata “Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D?

Câte kilograme are Raluca Bădulescu, jurata “Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D? Este întrebarea care se află pe buzele multor curioși! Reporterii CIAO.RO au aflat chiar de la ea, recent, la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”!

Mai mult, vedeta Kanal D ne-a dezvăluit și cum se menține la același număr de kilograme! Raluca Bădulescu ne-a mai dezvăluit și faptul nu ratează niciun serial turcesc, atât ea, cât întreaga familie!

Câte kilograme are Raluca Bădulescu?

Raluca, urmărești telenovele? Seriale turcești sunt convinsă da. Te afli la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”, ce poate fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Seriale, da, și mai ales seriale turcești. În urmă cu ani de zile, 20 și mulți mulți ani, începuseră telenovele acelea latino americane, la care mă uitam continuu. Am învățat spaniolă, tocmai de asta când m-am dus în Spania, a reușit să mai leg 2 cuvinte. Insă de când au început în cele turcești, am descoperit un cu totul alt univers.

Pentru că telenovele turcești sunt o altă ligă, sunt efectiv o acțiune, intensitate, dramă, peisaje. Este cu totul și cu totul alt nivel de telenovele. Actorii îmi plac la nebunie, la nebunie! Sunt fan telenovele turcești, atât eu cât și toată familia mea. Și apropo de “Secrete de familie”, cum se numește noul serial de la Kanal D, un secret din familia mea este faptul că atunci când începe serialul la Kanal D, nu se poate să fim deranjați.

Pe mama n-o deranjez, Doamne ferește, nu există și dacă sun, de exemplu, “haideți închidem telefonul a început telenovela”. Deci nu există! Nimeni din familie să poată fi deranjat pe parcursul serialelor turcești. Repet, sunt un cu totul alt univers, cultura este fantastică, acțiunea este fantastică, iar acest serial nou “Secrete de familie”, am auzit că va îmbina viața polițistă cu o poveste de dragoste. Și cu niște actori superbi! Abia aștept văd!

Raluca Bădulescu, jurata “Bravo, ai stil!” se cântărește în fiecare zi!

Dacă ar fi primești o propunere de a juca într-un film, nu turcesc, într-un film românesc, zicem, ai accepta?

Eu zice, da, dar nu știu dacă aș fi bună de actriță. Nu știu dacă știu să lucrez după script, nu știu dacă aș putea să mă pun în pielea altcuiva. Actoria este o meserie în sine și eu sunt eu. Mie mi-ar fi…. nu știu dacă aș fi credibilă. Actorii, de asta sunt și facultăți, unii oameni sunt nativi.

De asta și există școli pentru că actoria este o meserie grea care se învață. Nu știu dacă aș putea eu să fiu în pielea altor personaje. Dar aș încercăm dacă mi s-ar oferi ocazia vreodată. Aș vrea să fie un rol dramatic cu ținute tip Cruella de Vil, un rol care implice niște blănuri.

Ai mai slăbit?

Nu. Sunt la fel. Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!

Raluca Bădulescu: „Sunt o paranoică a cântarului”

Te cântărești periodic?

Da, tot timpul. Sunt o paranoica atunci când vine vorba de cântar. Da și astăzi, înainte să plec să vin la lansarea serialului “Secrete de familie”. cântăresc zilnic. Este foarte ușor sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncam mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi!

Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate.

De când ai slăbit atât de mult, femeile te întreabă cum te întreții?

Da, mă întreabă. Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, mă străduiesc să mănânc mereu porții mici. Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi.

Câte kilograme ai?

În jur de 50, cam așa, Doamne Ajută să rămân așa!

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu