Loredana Groza l-a sărutat pe Bote chiar în fața fiicei! Cum au reacționat invitații designerului

Loredana Groza l-a sărutat pe Bote chiar în fața fiicei! A împlinit 56 de ani și încă se mai distrează ca pe vremuri! Cătălin Botezatu nu s-a putut abține să nu dea o petrecere de zile mari. Așa cum îi stă bine unui designer de top care se respectă și are mulți prieteni celebri.

Botezatu a rupt în două ringul de dans și a avut un ajutor de nădejde și un mega cadou aniversar: pe Loredana Groza, care a susținut în clubul Oxya un super concert. Toate piesele cunoscute ale lui Lori au fost cântate rând pe rând, iar sărbătoritul serii a fost în extaz! Cătălin Botezatu a dansat numai cu Loredana Groza, care l-a răsplătit pe „Rege”. Căci așa-i spun prietenii, „The King”, cu un pupic și multe priviri senzuale al căror înțeles e doar de ei știut.

Loredana Groza l-a sărutat pe Bote chiar în fața fiicei!

„În viață trebuie să știi s-o faci de Zagga. Pentru că, după cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite, suntem aici, frumoși, sănătoși și liberi. Orice ar fi, nu te opri. Orice ar fi. Și știu că tu nu te oprești. Știu că nimic nu te doboară. ”, i-a urat Loredana Groza designerului, în timp ce-l provoca pe Botezatu la duet.

Diva l-a sărutat pe designerul de modă, apoi cei doi au început să cânte una dintre piesele celebre ale Loredanei Groza, „Zig Zagga”. Cătălin Botezatu i-a ținut isonul și a dansat cu patos la picioarele blondinei, apoi a îmbrățișat-o, iar ea l-a pupat pe obraz de două ori.

Loredana Groza și Cătălin Botezatu, petrecere pe manele de ziua lui!

Și i-a plăcut, că dacă nu-i plăcea, nu mai urca pe scenă, invitat fiind tot de sexy Lori, ca să danseze și să sară alături de ea pe toate acodurile muzicale ale artistei. Botezatu s-a înroșit la un moment dat și a transpirat de atâta dans însă nu s-a lăsat deloc. Căci doar o dată pe an se bucură de cea mai tare petrecere aniversară.

„Cel mai generos și cel mai sexos!”, i-a spus Lori, privindu-l în ochi și declarându-i, de asemenea, că i-a cântat din suflet! Alexandra Dinu, Denise Rifai, Antonia, Tania Budi, Anamaria Prodan, Cristina Șișcanu, Vica Blochina, Clara Rotescu, actorul Stelian Milu, Andreea Tonciu au fost doar câțiva dintre invitații la ziua lui Cătălin Botezatu. Alexandra Dinu a fost bucuroasă de revederea cu Loredana Groza. Toată lumea s-a simțit bine și au socializat din plin. Iar Cătălin Botezatu a fost răsfățatul serii!

Artista i-a dansat lasciv și l-a sărutat în fața invitaților

Cel mai activ creator de modă de la noi a declarat acum ceva timp într-un interviu pentru Ciao.ro că stă foarte bine la capitolul personal. Atunci când vine vorba de „corason” și relații, chiar dacă nu a mai fost văzut recent în compania vreun doamne sau domnișoare cunoscută din showbizz, precum Bianca Drăgușanu.

Întrebat în această vară de reporterii Ciao.ro când o să-l mai vedem la braț cu o prezență feminină, Botezatu a dat de înțeles că nu duce lipsă deloc de așa ceva și de atenție. „La braț, nu! În particular, da! Stau bine la capitolul „corazon”, dar nu e ceva stabil, e ok!”. Iar în privința problemelor de sănătate, chiar dacă are deja 5 stenturi montate la inimă. Botezatu se menține pe linia de plutire, chiar dacă nu a renunțat la trabucuri și pufăie de zor. Așa cum s-a întâmplat și sâmbătă seară în club, de ziua lui.Sursa articolului