Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, amintiri din tinerețe. Cei doi au călcat pentru prima dată în metrou, după 20 de ani: „Avem lumină. Mă plimb cu scara”Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt colegi de breaslă de ani întregi și se cunosc de o viață. Cei doi sunt prieteni foarte buni și, din când în când, își amuză fanii cu imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Asta s-a întâmplat și recent, când cele două vedete le-au arătat tuturor că nu trăiesc mereu pe picior mare.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prima dată la metrou după două decenii

Ieri, 7 decembrie, a fost o zi care rămâne în calendar pentru fanii lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu, și asta pentru că cei doi au făcut un adevărat spectacol.

Așa cum știe toată lumea, atunci când cele două vedete și-au început cariera, aceștia nu aveau o situație materială chiar atât de bună precum acum.

În amintirea vremurilor apuse, care s-au petrecut cu peste două decenii în urmă, Vârciu și Ștefănescu au cumpărat o cartelă de metrou și au circulat cu serviciul de transport în comun subteran, care este folosit zi de zi de sute de mii de bucureșteni.

Nostalgici, aceștia au așteptat cuminți pe peron metroul și au circulat pentru câteva minute bune cu trenul subteran. Vârciu și Ștefănescu s-au distrat de minune și și-au amintit de tinerețe, când nu se deplasau mereu doar cu mașina.

Dintre cei doi, de departe cel mai entuziasmat a fost Liviu Vârciu, care a fost ca un copil în așteptarea cadourilor de Crăciun prin stațiile de metrou prin care a trecut.

Acesta a ajuns și pe noua magistrală, care l-a impresionat pe prezentatorul TV. Vârciu a glumit constant și i-a amuzat teribil pe urmăritorii acestuia.

„După 20 de ani, la metrou. 7 decembrie 2022, sunt cu inginerul de serviciu de la metrou, avem și premiile, suntem bine. Avem lumină. Mă plimb cu scara la metrou”, a povestit Liviu Vârciu pe InstaStory.

Sursa articolului