Liviu Vârciu a spus fără ocolișuri cum se descurcă în rolul de tată! Ce spune despre partenera lui de viață?: „Anda îi educă”

Liviu Vârciu a spus fără ocolișuri cum se descurcă în rolul de tată

În cadrul unui interviu recent, despre noul serial în care joacă, Liviu Vârciu a spus clar cum se descurcă în rolul de tătic.

Se pare că actorul alege să fie părintele bun din familie, care tot timpul le face pe plac celor doi copii

„În serial, sunt un tată tinerel și am o fată top-model! Sunt un fel de prieten al copiilor mei. Nu sunt un tată cu toate diplomele de tătic. Sunt m

Cum se înțelege cântărețul cu mama copiilor săi, după 7 ani de relație: „Noi nu am jucat un rol”

Ei bine, acesta le-a mărturisit tuturor că secretul unei căsnicii fericite este acela ca ambii parteneri să fie naturali, ci să nu joace un rol. Se pare că acest lucru a funcționat perfect în povestea de dragoste pe care o are cu frumoasa șatenă, așa că le recomandă tuturor cuplurilor să facă la fel, pentru a trăi în armonie și iubire. 

„De la ea am învățat (nr. să fie ironic). Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost.”, spunea actorul, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Sursa articolului