Lionel Messi, scandal monstru cu un adversar! Campionul mondial i-a băgat mâna în gât

Lionel Messi și-a strâns de gât adversarul

În minutul 20 al meciului de pe stadionul La Bombonera din Buenos

Messi nu a stat prea mult pe gânduri și s-a dus direct la fundașul lui Napoli, căruia i-a aplicat o corecție dură, inițial un cot în piept, iar imediat după l-a strâns de gât.
Deși acest gest reprezenta o posibilă eliminare, campionul mondial a scăpat fără niciun avertisment, în ciuda protestelor.

Lionel Messi a vorbit despre Pep Guardiola

Într-un interviu acordat recent publicației Movistar Plus+, decarul naționalei Argentinei a ținut să vorbească despre Pep Guardiola, elogiindu-l.

Deținătorul Balonului de Aur 2023 a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului celor de la Manchester City, sub comanda căruia s-a aflat în perioada iulie 2008- iunie 2012.

Argentinianul consideră că Pep Guardiola a reușit să schimbe total fotbalul prin stilul său de joc atipic și prin tacticile revoluționare.

„Este incredibil ceea ce a reușit cu modul propriu în care ne-a făcut să jucăm. Pep a influențat fotbalul, și num

De fapt, Guardiola a făcut foarte mult rău fotbalului, pentru că ceea ce pretindea el era aparent simplu și toți sperau să-l imite”, a declarat Leo Messi, citat de globo.com.

Cât a câștigat Lionel Messi de când a ajuns la Inter Miami

Lionel Messi s-a despărțit de Paris S

Decarul argentinian a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formația din Major League Soccer, primul eșalon al Statelor Unite ale Americii, în valoare de aproximativ 107,6 milioane de euro, 53,8 milioane de euro pe an.

Potrivit publicației SportBible, Leo Messi câștigă aproximativ 1,05 milioane de euro pe săptămână cu toate bonusurile aferente, astfel că după cele 17 săptămâni petrecute în America, campionul mondial a câștigat până în prezent aproximativ 18 milioane de euro.

Pe lângă salariul de bază, Messi m

Sursa articolului