Liderul presei sportive din România în topul publisherilor din data de 18 octombrie 2023

Site-ul de știri sportive www.prosport.ro, aparținând grupului de presă GÂNDUL MEDIA NETWORK, s-a situat pe primul loc în ceea ce privește numărul de cititori (clienți) unici în domeniul SPORT în data de 18 OCTOMBRIE 2023, exceptând site-urile televiziunilor.

Conform datelor furnizate de  SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), site-ul de sport prosport.ro s-a clasat pe locul 1 la categoria SPORT, cu 422.611 de cititori unici, urmat de gsp.ro cu 372.327 de cititori unici, playsport.ro cu 168.641 cititori unici, sportbull.ro cu 63.619 de cititori unici și iamsport.ro cu 34.630 de cititori.

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

PROSPORT.RO – Liderul presei sportive din România în topul publisherilor din data de 18 octombrie 2023

De un real succes se bucură atât emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Mihai Mironică, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.00 și difuzată pe site-ul www.prosport.ro si pe canalele oficiale de YouTube, Facebook și Instagram ale publicației, dar si emisiunile EXCLUSIV DINAMO, moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, moderată de jurnalistul Ovidiu Ionescu, Drumul spre Paris, moderată de jurnalistul Daniel Nazare și Așa-i în tenis, moderată de Irina Fetecău.

Echipa PROSPORT este condusă de Andrei Trifan – Redactor șef și Adrian Artene – Director Editorial. Lor li se alătură alți jurnaliști sportivi cu mare experiență precum Bogdan Savin, Daniel Vlad, George Nistor, Andrei Preotu, Alin Grigore, Andreea Visu, Alex Tăcină, Dana Cerveanu, Marius Anghel, Ștefan Olteanu, Christian Luță, Gabriel Ioniță și Răzvan Lunga.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Sursa