Laurette, din nou îndrăgostită? Ce i-a adus zâmbetul pe buze frumoasei Regine Africane: “Cochetez cu același iubit!”

Laurette radiază! A fost într-o vacanță care i-a readus strălucirea, și-a lansat un parfum de care e tare mândră, a petrecut mult timp cu fiica ei în vacanță și nu numai, mai ales că amândouă locuiesc la Paris, a recunoscut că s-a mai împlinit puțin, având în vedere formele rotunjite cu care se expune acum și… a revenit cu conținut nou pe platforma Onlyfans. Ciao.ro a aflat toate noutățile din viața sexoasei brunete!

Am văzut că ai fost în vacanță și ai niște super fotografii de acolo mereu cu zâmbetul pe buze și cu micul dejun la pat?

Cum a fost? Ce destinație de vacanță ai ales pentru relaxare?

Da, este adevărat. Am fost în vacanță și anul acesta am optat pentru Marseille deoarece este o parte frumoasă a Franței cu peisaje și plaje superbe, dar mai ales că, plecând din Paris este foarte ușor să ajungi cu trenul, în 2 ore și 40 de minute ești la destinație și nu mai ai grija faptului că trebuie să conduci mai ales că ei au niște trenuri superbe de care te poți bucura pe toată perioada călătoriei până la destinație. Ne-am bucurat de plimbări cu barca, plajă, ne-am plimbat pe străduțele mici și superbe ale Franței și mai ales ne-am bucurat de mâncarea absolut gustoasă. Apoi am mers 2 zile către Cannes, unde ne-am bucurat de plajă și ceva distracție fiind o destinație în care poți îmbina liniștea cu distracția de noapte.

Laurette, din nou îndrăgostită?

Cine o face acum fericită pe Laurette? Dacă ne uităm cu atenție la pozele din vacanță putem observa că ești din nou îndrăgostită!

Cine mă face fericită? Sunt eu cea care mă fac fericită în fiecare zi cu puținul pe care îl am, mă bucur de tot ce îmi oferă viața, cu bune și rele, sunt fericită că o am alături pe fiica mea și ne bucurăm de fiecare moment fericit și mai puțin fericit. Fericirea vine din interior și cred că toți ar trebui să ne gândim la fericirea noastră, apoi să dăruim și celorlalți iubire.

Dacă mă întrebi dacă există cineva în viața mea încă nu aș putea să îți răspund. Cochetez cu același iubit. Nu sunt îndrăgostită chiar dacă mi-aș dori să fiu! Fără iubire nu suntem noi, iubirea ne leagă și ne unește pe noi ca și oameni, sentimentul de iubire e frumos, îmi place să fiu îndrăgostită.

Ți-ai găsit liniștea și fericirea? Cum îți place să te descrii acum?

Acum aș putea să mă descriu ca fiind un om liniștit, plin de ambiție, luptător, care oricând aș lua totul de la zero. Sunt un om mai bun, mai umil, am învățat că în viață tot ce trebuie și ai nevoie este răbdarea și bunătatea. Sunt un om fără măști, sunt eu și îmi place de mine în acest moment al vieții mele. Un om puternic care a luptat împotriva tuturor și care atunci când se uită în oglindă vede un om demn mândru de tot ce a realizat, o mămică extraordinară și cred că oamenii mă iubesc pentru că sunt eu și nu sunt falsă.

Ce i-a adus zâmbetul pe buze frumoasei Regine Africane

Ce face fiica ta acum? Este la Paris sau București? Ați fost deja într-o vacanță mamă-fiica sau urmează?

Fetița mea face foarte bine. Este în vacanță, a fost în vacanță cu tatăl ei, a fost cu mine la Paris iar acum este la mama, în vacanță. Locuind la Paris, amândouă suntem mereu în vacanță. Ea are parte mereu de câte o minivacanță la diferite parcuri de distracție sau ieșiri pur și simplu în parc sau la piscină. Aici ai tot felul de activități de făcut, bani să ai.

Am văzut că ți-ai lansat un parfum despre care ai spus că ai adunat într-o sticluță toate lacrimile și tristețile! Rănile tale s-au transformat într-un ulei de parfum! Cum este? De unde această idee? De cât timp ai gândit acest proiect? Cât costă o sticlă de parfum, când îl lansezi și ce îți inspiră aromele din el?

Este adevărat, am lansat un parfum, este o esență de ulei de parfum Made in Paris. Am lucrat la el într-o perioadă puțin mai plăcută a vieții mele și am strâns toată energia și, am zis eu, lacrimile mele în această superbă sticluță de care sunt tare mândră. Este un ulei de parfum exotic, puternic cu multe răni dar care s-au transformat într-un produs superb care persistă mult și care are un amestec de arome africane.

“Cochetez cu același iubit!”

Te-ai îngrășat cu adevărat sau nu? Pari puțin mai corpolentă! Ai apelat la alte intervenții estetice între timp? Poate un fund mai bombat? Așa pare din poze!

Da, este adevărat că m-am îngrășat. Am pus câteva kilograme în plus, recunosc, dar îmi place. Îmi place mult așa cu forme. Sunt și înaltă și nu se vede însă recunosc că acolo mănânc de toate, nu mă pot abține ori când ies în oraș mereu am câte ceva de mâncat, sunt și multe bunătăți de la care nu te poți abține.

Regina Africană a revenit pe Onlyfans cu content nou! Se câștigă bine de pe această platformă? Ești mulțumită? Ne-ai putea spune cam câți bani poți face într-o lună doar postând poze sexy cu tine?

Este adevărat, m-am reîntors cu content nou pe Onlyfans. Nu știu cât se câștigă, depinde ce conținut vrei să faci.

Ce își mai dorește Laurette pentru ea de acum încolo?

Ce îmi mai doresc este să fiu liniștită să mă ocup de salonul de masaj și să pot lansa noul meu produs, acest ulei de parfum pentru a se bucura cât mai multă lume de mirosul Reginei Africane.

Sursa