Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, locuiesc împreună! Cât de bine se completează + Cum vor petrece de Valentine’s Day

Larisa Iordache este îndrăgostită până peste cap de jucătorul de tenis de masă Cristian Chiriță. Cei doi urmează să facă anul acesta în vară, cununia civilă, iar fosta gimnastă ne-a declarat în exclusivitate pentru Ciao.ro, că se completează de minune cu partenerul ei de viată și sunt suflete pereche.

Larisa, te văd

Larisa Iordache: Bebe, ești în țară de Valentine’s Day?

Cristian Chiriță: Pentru tine, da!

Larisa: Cristian a început campionatul și are foarte multe competiții  și când prindem și noi timp de petrecut împreună m

Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, locuiesc împreună!

Cum e relația voastră? Cum îți place să o descrii?

Este o relație foarte frumoasă, loială și sinceră. Noi doi comunicăm foarte bine și ne bucurăm de fiecare moment împreună și chiar se vede efortul nostru unul față de celălalt atunci când ne dorim să facem anumite lucruri chiar dacă sunt pe plan profesional și lucrurile sunt separate, suntem acolo, indiferent de situație, ne susținem reciproc.

Anul acesta o să faceți cununia civilă!

Da! Facem cununia civilă în această vară și ne dorim să fie ceva foarte plăcut, să fie ca noi!

Nunta urmează anul viitor?

Nunta ne-am propus să o facem anul viitor, am zis să nu ne grăbim cu totul și să nu o luăm val-vârtej pentru că vrem să fie totul foarte bine organizat, așa cum ne place nouă, în liniște, să fie totul natural. Până anul viitor avem timp destul să organizăm nunta.

Cât de bine se completează

După a doua zi în care am fost cerută în căsătorie am început să mă uit după modele de rochii de mireasă, doar așa de curiozitate, să văd ce trenduri au apărut pentru că, fiind o zi specială din viața noastră, sunt foarte multe variante și nu știi la ce să te hotărăști. Mă uit din timp ca să am o idee despre ce vreau și mă gândesc și la aspectul de a schimba poate două  rochii însă nu știu sigur dacă voi face acest lucru. Îmi doresc să am o rochie lejeră, simplă și delicată. Până la urma urmei perfecțiunea sau sclipirea se vede în simplitate!

Cât de ocupată ești în momentul de față pe plan profesional?

Plecăm de dimineață până seara amândoi, eu am antrenamente cu copiii și inițiez copii pentru gimnastică, ca și performanță. În curând o să plecăm la concursuri și o să înceapă fetele să concureze. M

Cum vor petrece de Valentine’s Day

Voi stați împreună, nu?

Da, stăm împreună, așa ne m

Cum vă împărțiți sarcinile acasă, mergeți împreună la cumpărături?

Facem totul împreună pentru că ne dorim foarte tare să ne cunoaștem toate obiceiurile, poate defectele sau avantajele pentru că până la urma urmei cred că asta înseamnă o relație. Într-o relație nu este vorba despre doi oameni perfecți ci  imperfecți care formează împreună perfecțiunea și cumva ne dorim foarte tare să ne completăm și doar prin timpul petrecut împreună cred că putem ajunge la perfecțiunea respectivă.

Ce spune Larisa Iordache despre participarea la America Express

Cu siguranță aș fi acceptat, și Cristian ar fi acceptat această provocare, dar fiind atât de ocupați și având timpul atât de plin… cred că ne-am fi descurcat foarte bine. Probabil ar fi existat și niște probe, abia aștept să le văd, să vedem dacă ne-am fi descurcat și noi sau nu. De pe canapea toată lumea se descurcă.

Dar la America Express ați fi mers împreună, voi doi, ca și cuplu?

Cred că ar fi fost foarte tare pentru că zi de zi întâlnim dificultăți atât pe plan profesional cât și în jurul nostru și ne completăm, ne ajutăm, suntem amândoi acolo unul lângă altul și când el este mSursa articolului