Larisa Drăgulescu a trecut cu greu peste despărțirea de Denis Alibec: „Momentele petrecute între ei au fost frumoase, au lăsat urme”

Larisa Drăgulescu și Denis Alibec au avut o relație pasională, ca în filme, peste care nu au putut trece atât de repede. Cei doi au trăit clipe de neuitat împreună.Denis Alibec a fost un star atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui. Șarmantul bărbat a devenit cunoscut datorită atractivității sale și puterii de a cuceri pe oricine dorește. 

Larisa Drăgulescu nu a trecut ușor peste despărțirea de Denis Alibec

Larisa Drăgulescu  și Denis Alibec au avut parte de o relație care s-a lăsat cu flăcări de pasiune. Un apropiat al cuplului a declarat că Larisa Drăgulescu i-a spus, acum câțiva ani, că nu reușea să treacă peste relația cu Denis Alibec. Aceasta a fost cucerită iremediabil de dezinhibarea de care a dat dovadă sportivul.

Citeste si: Marian Drăgulescu, declarații incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre retragerea sa din cariera sportivă! “Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această motivație de a continua”

„Larisei i-a plăcut întotdeaună curajul lui Alibec de a spune ce dorește și mai ales că nu era inhibat. Momentele petrecute între ei au fost frumoase, au lăsat urme în sufletul fostei soții a lui Marian Drăgulescu”, spunea, acum câțiva ani, apropiatul amintit mai sus.

Partenerul Larisei a luat numele de familie „Drăgulescu” de la roșcată

Marian Drăgulescu s-a recăsătorit în 2011 cu Corina, după care au divorțat iar, după aproape nouă ani. Acum, se pare că Marian și-a găsit liniștea lângă Simona, actuala lui soție.

Citește și


Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, 20 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Larisa l-a convins pe actualul ei partener, Marian, să-i preia el numele ei de familie, Drăgulescu, nu invers, așa cum se obișnuiește.

Citeste si: Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

„Ironia sorții este că îl cheamă și Marian, Bogdan Marian Drăgulescu. A avut unele obiecții, dar l-am bătut bine ca pe celălalt Marian și s-a supus. Glumesc! L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei.
Si mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți”
, a spus Larisa Drăgulescu.

 

Sursa articolului