Jador, la un pas de tragedie! Artistul nu-și poate reveni din șoc: „Vai, mamă, era să mă fac pardaf!”Jador a tras o sperietură de moarte în timp ce se afla în trafic. Artistul a fost la un pas de a face accident pe autostradă, însă a reușit să scape ca „prin urechile acului”.

Iată ce le-a povestit celor care îl urmăresc în mediul online!

Jador: „Era să mă fac pardaf, aveam 130 km/oră”

Jador și-a îngrijorat fanii cu ultimul videoclip postat în mediul online. Artistul le-a povestit celor de acasă că a fost la un pas de face accident pe autostradă.
Manelistul s-a speriat cu atât mai tare, cu cât circula cu o viteză de 130 km/oră: „M-am oprit pe dreapta, pentru că era să fac accident, unul foarte grav și m-am speriat puțin, m-am oprit puțin să mă dezmeticesc. Vai, mamă, era să mă fac pardaf, aveam 130 km/oră, eram pe autostradă. Deci dacă, Doamne ferește, mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat, deci… Fraților, Doamne, aveți grijă cum mergeți.”

, a spus Jador în videoclipul publicat pe contul personal de TikTok.

Jador și-a făcut bolidul praf, anul trecut

Jador a fost implicat vara trecută într-un accident de proporții. Atunci, bolidul de lux al manelistului a fost făcut praf, după ce un cal a sărit în fața mașinii. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a trebuit să scoată bani frumoși din buzunare, pentru reparații: „Așteptăm Poliția de ceva timp..sunt supărat rău. Bine că n-am pățit nimic, serios.
Puteam să ajungem pe la spital, să pățim ceva mai rău, să murim. Dacă aveam viteză, se putea întâmpla și asta.

Ca lecție, oameni buni, legați-vă animalele și nu le mai lăsați pe stradă. Am făcut un mare accident, mașina mea din păcate, de o lună de zile, arată așa. A sărit un cal în fața mașinii, bine că n-aveam viteză.”, spunea Jador la acea vreme.

Sursa articolului