Iulia Vântur, totul despre sarcină „Eu îl primesc cu bucurie” Ce spune iubita lui Salman Khan despre ultimele zvonuri

Actrița de la Bollywood a purtat o rochie neagră, fiind destul de proeminentă în zona abdomenului, iar comentariile au curs cu privire la o posibilă sarcină.

Iulia Vântur a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată

Partenera lui Salman Khan a simțit nevoia să facă lumină în acest caz și susține că nu este însărcinată, asta din câte știe ea. Iulia a dezvăluit că nu a fost la un control, dar nu a observat semne că ar fi însărcinată.

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată”, a spus Iulia Vântur, în cadrul unei emisiuni TV.

Iulia pune totul pe seama rochiei și a poziției neobișnuite din care a fost făcută poza. Actrița susține că atunci când va fi cazul, chiar ea va fi cea care va face anunțul, știind că urmăritorii ei se vor bucura de veste.

Actrița de la Bollywood a vorbit și despre zvonurile despărțirii de Salman Khan

De la mutarea ei în India, au apărut m

„Misterul a dat mereu m

Iulia Vântur se bucură din plin de tot ce îi oferă India și de proiectele pe care le are în desfășurare, fiind focusată pe viața profesională.

 

Sursa articolului