Iulia Vântur a plecat în vacanţă fără Salman Khan departe de India . Cine a însoţit-o

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Iulia Vântur a plecat în vacanţă fără Salman Khan departe de India. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina a luat-o de la zero departe de România în urmă cu mai mulţi ani. Pe lângă cariera înfloritoare de care se bucură, fosta prezentatoare TV, şi-a găsit acolo jumătatea. Nu a uitat însă de cei dragi de acasă. În urmă cu doar câteva ore, vedeta a ajuns în Istanbul acolo unde va petrece cel mai probabil câteva zile de neuitat alături de o persoană dragă.

Iulia Vântur nu ajunge prea des în România pentru că are un program încărcat. Vedeta le duce dorul apropiaţilor săi, dar în primul rând părinţilor pe care îi iubeşte enorm. Din acest motiv, vedeta a decis să îi facă o surpriză mamei sale. Cele două au plecat într-o scurtă vacanţă!

Iulia Vântur, revedere emoţionantă cu mama sa

În urmă cu câteva ore, Iulia Vântur și-a întâlnit mama pe aeroportul din Istanbul, unde a așteptat-o cu flori și baloane în formă de inimă. Vedeta și-a strâns mama în brațe și s-a bucurat enorm să o revadă.

Momentul emoţionant a fost filmat, iar apoi blondina a urcat imaginile pe reţelele de socializare. Cei care o urmăresc au fost extrem de fericiţi să le vadă din nou împreună.

„Reunite”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Iulia Vântur, revedere emoţionantă cu mama sa

Ce spune blondina despre relaţia cu Salman Khan

Iulia Vântur se iubeşte cu Salman Khan de mulţi ani. Este fericită şi împlinită alături de actorul de la Bollywood, însă nu şi-a dorit să îşi expună deloc viaţa intimă. Relaţia lor merge foarte bine, iar în ceea ce priveşte mărirea familiei, actriţa este de părere că toate lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a punctat Iulia Vântur într-un interviu.

Sursă foto: social media

Sursa