Iubitul Iuliei Albu, primele declarații după ce a fost pus la zid din cauza comportamentului său la America Express: ”Nu merit empatia voastră”

Iubitul Iuliei Albu a oferit primele declarații. Asta după ce Mike Iacob a fost taxat dur de fanii emisiunii ”America Express” din cauza comportamentului pe care l-a avut față de Iulia Albu.

Noul sezon ”America Express” a fost așteptat cu sufletul la gură de către fani, iar cele nouă echipe au pornit deja în aventura vieții lor. Așa cum era de așteptat, din cauza dificultății probelor și a tensiunii, au început deja să apară neînțelegeri între concurenți.

Iulia Albu și iubitul ei depun toate eforturile pentru a ajunge cât mai departe în competiția de la Antena 1. Ambii sunt autentici și nu țin cont de camerele de filmat. Doar că, acest lucru a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

Pentru Iulia Albu și Mike Iacob, experiența s-a dovedit a fi mai grea decât ar fi crezut. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, iar iubitul vedetei a fost pus la zid pentru comportamentul său agresiv din cadrul reality show-ului. Fanii au fost deranjați de atitudinea bărbatului, care și-a umilit partenera cu fiecare ocazie pe care a avut-o. După valul de critici, Mike Iacob a ținut să transmită un mesaj. Și-a cerut scuze public și a mărturisit că a conștientizat gravitatea faptelor abia după ce s-a întors în România.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară.

Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mike Iacob, pe Instagram.

Iulia Albu a pus punct relației, după America Express

Creatoarea de modă a recunoscut că iubitul ei a fost agresiv la filmări, iar când s-au întors în România, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă de timp. Iulia Albu a fost cea care a luat decizia de a se separa de partenerul ei.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ulterior, însă, Iulia Albu a revenit la sentimente mai bune și i-a mai acordat o șansă lui Mike Iacob. I-a luat, totodată, apărarea iubitului ei și a încercat să explice comportamentul său agresiv din cadrul competiției.

”Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”, a mai spus Iulia Albu.

SURSA FOTO: Facebook

Sursa