Iubita unui celebru fotbalist a fost găsită moartă. Detalii incredibile din anchetă

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Iubita unui celebru fotbalist a fost găsită moartă. Tabby Brown, un model Playboy și actriță din Londra, a fost găsită moartă. Tânăra avea 38 de ani. Fostul ei manager a confirmat marți pentru The Sun. Apropiaţii acesteia sunt în stare de şoc. 

Cauza morții tinerei este deocamdată necunoscută. Pe contul său de socializare au apărut sute de comentarii din partea celor care o urmăreau. Prietenii devastați și fanii șocați i-au adus un ultim omagiu vedetei.

Iubita unui celebru fotbalist a fost găsită moartă

„Ce lumină erai, exteriorul tău se potrivea cu interiorul tău, atât de frumoasă. Sunt cu adevărat șocat și trist că ai plecat. Odihnește-te în pace veșnică, Tabby”, a scris şi muzicianul NayNay, notează DailyMail.

Tabby Brown a fost găsită moartă

Tabby Brown, relaţii cu fotbalişti celebri

Actrița și prezentatoarea internațională a avut relații în trecut cu jucătorii de fotbal profesioniști precum Raheem Sterling și Mario Balotelli.

Ea a avut o relație cu Balotelli timp de șapte luni după ce l-a cunoscut pe atacantul italian într-un club în 2011.

„Cu adevărat m-am îndrăgostit de Mario – împotriva propriei mele judecăți”, a declarat tânăra pentru Mirror în 2013.

Se pare că cei doi s-au despărţit după ce tânăra a aflat că acesta „avea un copil cu fosta lui parteneră” și a văzut „știri constante despre petrecerile lui cu alte femei”.

Tabby Brown, iubită de oameni din toată lumea

Influenceriţa a reuşit de-a lungul timpului să adune pe reţelele de socializare o comunitate impresionantă de fani. Pe Instagram avea 314.000 de urmăritori.

Tabby Brown a apărut în reclame pentru Virgin Atlantic, Canon, AXE și Lynx – și a jucat și în emisiunea „Burlăcița” de pe Channel 5, un canal de televiziune din Marea Britanie. De asemenea a apărut și în mai multe videoclipuri muzicale pentru Snoop Dogg, B.O.B și alți artiști.

În ceea ce priveşte viaţa sa profesională, tânăra a colaborat de-a lungul timpului şi cu branduri din domeniul sănătății, modei şi frumuseții, multe dintre acestea fiind foarte cunoscute.

 

 

Sursă foto: social media

Sursa