Acasă Monden Iubiri secrete între trusturi! Fiica lui Florin Busuioc are o relație cu un bărbat celebru de la Antena 1
Iubiri secrete între trusturi! Fiica lui Florin Busuioc are o relație cu un bărbat celebru de la Antena 1

Iubiri secrete între trusturi! Fiica lui Florin Busuioc are o relație cu un bărbat celebru de la Antena 1

de Administrator

Iubiri secrete între trusturi! Fiica lui Florin Busuioc are o relație cu un bărbat celebru de la Antena 1.

Vedeta de la Pro TV are două fiice superbe, Natalie și Catinca, cea din urmă fiind mezina familiei. Fiica cea mare a lui Busu se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1.

Fiica lui Florin Busuioc are o relație cu un bărbat celebru de la Antena 1

Mai exact, este vorba despre Teo Ioniță, cel care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în emisiunea România are Roast, difuzată la Antena 1.

Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: «Tată, dă-le ploaie la săraci! » Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni”, a zis Teo Ioniță pe scenă la un stand-up, scrie CANCAN.RO.

Despre cum au ajuns împreună, se poate spune că după idila lor s-ar putea inspira multe scenarii de film. Mai exact, Liliana i-a fost studentă, iar când lucrurile au început să evolueze, Florin Busuioc a renunțat la a mai fi profesor, pentru a-și putea trăi iubirea fără a încălca principiile eticii profesionale.

N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu acordat adevărul.ro.

Florin Busuioc are un fiu secret

Prezentatorul mai are un fiu dintr-un mariaj anterior. El a confirmat într-un interviu pentru revista Taifasuri faptul că fiicele sale au știut mereu că au un frate.

Despre mine a scris presa că am un fiu secret la Târgu-Mureș, dar eu n-am făcut niciodată un secret din asta. Că a aflat presa târziu nu este treaba mea. Fetele mele au aflat încă de la vârsta de 3 ani că mai au un frate pe care îl cheamă Florin. Nu m-a interesat ce-a spus presa, ci doar ca relația dintre mine și el să fie corectă și fără ascunzișuri. Noi vorbim la telefon, păstrăm relația”, a spus prezentatorul.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu