Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, vedetă peste hotare! Cum a reușit adolescenta să-i cucerească pe americaniIrinuca, fiica lui Irinel Columbeau și a Monicăi Gabor, a reușit să-i impresioneze pe americani. Ajunsă la vârsta adolescenței, Irina Columbeanu, a apărut în presa internațională, prin prisma performanțelor școlare.

Nu mai este un secret pentru nimeni că mutarea definitivă în SUA alături de mama sa a fost un pas important pentru Irina Columbeanu, în prezent fiind elevă în clasa a X-a la un cunoscut liceu din Malibu.

Pe lângă școală, acolo unde are rezultate excepționale, Irinuca este implicată și în proiecte extracurriculare.

Adolescenta s-a înscris într-un grup școlar și a participat alături de colegii săi la un seminar de robotică. Echipele care au participat la acest seminar au avut de construit 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale. Bineînțeles că, rezultatele au fost impresionante, iar la final, Irina Columbeanu a vorbit despre această experiență, pentru presa din SUA.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irinuca își dorește o carieră în medicină

În vârstă de 15 ani, Irina Columbeanu știe exact ce carieră vrea să urmeze, dorindu-și ca pe viitor să activeze în domeniul medicinei.

Așadar, tot pentru presa americană, adolescenta a mai declarat că vrea să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.”, a mai declarat adolescenta pentru publicația americană. 

Sursa articolului