Irina Loghin arată incredibil chiar și la 83 de ani! Solista nu își arată vârsta și face furori la fiecare aparițieChiar dacă a trecut de mult timp de prima tinerețe, Irina Loghin arată din ce în ce mai bine și atrage privirile de fiecare dată când iese în oraș sau își face apariția la un eveniment.

Regina muzicii populare românești nu își arată vârsta.

Irina Loghin este în continuare o doamnă adevărată, care se respectă și care are grijă să arate impecabil indiferent de vârsta sa.

Irina Loghin arată foarte bine chiar dacă nu mai este la prima tinerețe

Recent, Irina Loghin a ieșit in oraș. Solista a luat masa la un restaurant din Herăstrău. Vedeta a fost însoțită de fiul său, Ciprian, și de un grup de prieteni apropiați.

Printre persoanele de la masă s-a numărat și Contesa lui Cătălin Botezatu, Constance Manke.

Irina și apropiații ei au ajuns la terasă în jurul orei 19:30 și au petrecut clipe frumoase timp de o oră și jumătate. În jurul orei 21:00, interpreta de muzică populară s-a retras de la restaurant.

Irina Loghin a purtat o bluză înflorată, care îi scoate în evidență frumusețea naturală, cercei mari de aur și un colier la baza gâtului.

Cântăreața de muzică populară spune că reușește să arate ca la 40 de ani chiar dacă are dublul acestei vârste pentru că are un stil de viață echilibrat și respectă cu sfințenie anumite reguli. Doamna Irina Loghin a mărturisit că nu consumă carne de peste 40 de ani. Artista a luat această decizie din momentul în care a mâncat la un local din Sibiu și i s-a făcut foarte rău.

Starea artistei a fost destul de gravă și a fost la un pas să nu mai poată susține concertul pentru care a venit în localitate. 

Pe lângă o alimentație sănătoasă, interpreta de muzică populară spune că, pe cât posibil, face mișcare zilnic, astfel încât să își mențină un tonus ridicat.

Sursa articolului