Acasă Monden Ionuț Dolănescu , scandal cu vecinii după ce a renovat casa tatălui său!
Ionuț Dolănescu , scandal cu vecinii după ce a renovat casa tatălui său!

Ionuț Dolănescu , scandal cu vecinii după ce a renovat casa tatălui său!

de Administrator

Ionuț Dolănescu, scandal cu vecinii din cauza casei moștenite de la tatăl său. După ce ani de zile s-a judecat cu fratele său, iar în cele din urmă a câştigat procesul, acum vecinii fac acuzaţii dure la adresa artistului. Motivele scandalului sunt incredibile!

Ionuţ Dolănescu a obţinut în instanţă casa regretatului său tată, iar ulterior a decis să o renoveze. Artistul a transformat podul casei în mansardă, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul unei vecine. Narcisa Popescu, care susține că este avocat și mandatarul vecinilor nemulțumiți, îl acuză pe artist că a înălțat casa cu doi metri jumate, fapt ce ar fi lăsat-o fără soare.

„Au fost afectate apartamentele, casa existentă nu mai are nicio legătură cu imobilul pe care îl vedeți dvs, iar pe partea de înălțime e o diferență de doi metri, care rezultă din transformarea podului în mansardă.”, acuză vecina lui Dolănescu.

„Eu, în spate, oricum nu am vizibilitate. În spate mi-a făcut o terasă, un balcon, mi-a majorat o ușă care e față în față cu geamurile, și nu corespunde din punct de vedere al regulilor arhitecturii.”, s-a mai plâns Constantin Giosanu, vecinul lui Ionuț Dolănescu, la Știrile Pro tv.

Ionuţ Dolănescu pe scenă

Ionuţ Dolănescu a făcut lumină în scandalul cu vecinii

Ionuț Dolănescu a lămurit situația neplăcută în care se află pentru Star Popular. Artistul a explicat că nimic din ce spune vecina lui nu este adevărat, iar el are toate dovezile pentru a dovedi acest lucru.

”În general, eu mă am bine cu toți vecinii, mă cunosc cu ei de când eram copil. După ce s-a terminat procesul cu Dragoș, am dorit să păstrez casa, s-o renovez, să-i redau frumusețea, noblețea și splendoarea de altă dată. Intențiile mele au fost bune. Vecina mea susține o aberație! Doamna Narcisa se dă și avocată dar, de fapt, nu este avocată.

Ea susține că am înălțat casa cu doi metri jumate, nu aveam cum să fac asta pentru că proiectul inițial, aprobat de Primăria București, a fost să transform podul în mansardă. E o aberație ce susține dânsa, că m-am înălțat cu doi metri jumate peste aprobarea primăriei, e ca și cum aș mai fi construit un etaj. Ceea ce nu e adevărat!”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru sursa citată.

Am vrut să-i redau splendoarea de altă dată”

Artistul susține că a încercat să păstreze originalitatea casei, iar modificările pe care i le-a adus au fost făcute doar după ce a obținut aprobările necesare.

”Casa nu s-a înălțat deloc! Singura diferență constă în faptul că acoperișul era învelit cu țiglă, iar acum e acoperit cu tablă. Repet, cu aprobarea Primăriei Municipiului București. Subliniez că această casă nu este monument arhitectural, este doar în zona protejată. Nu mai spun că apropiații tatălui meu mi-au spus s-o dărâm și să construiesc un bloc. Cum să fac asta? Eu doar am vrut s-o transform și să-i redau splendoarea de altă dată.”, a mai spus artistul.

”Am încercat să fiu om cu toți vecinii”

În continuare, artistul a susţinut că opiniile vecinilor care l-au reclamat și intenționează să-l dea în judecată sunt nejustificate.

”Eu am renovat casa cu niște specialiști în domeniu. E aberant ceea ce susține vecina Narcisa că am înălțat casa. O altă aberație e că-i iau soarele. Soarele răsare din partea de este, mai precis din spatele casei în care locuiește doamna Narcisa. Ar trebui să zic eu că-mi ia lumina, dar nu pot să fac acest lucru pentru că aceasta casă datează acolo de 100 ani. Eu am încercat să fiu om cu toți vecinii, respectiva doamnă și-a renovat anul trecut apartamentele și m-a rugat să-și pună gunoiul și molozul pentru că nu-i sosise containerele.

Ce mai conta încă zece saci de gunoi? Am încercat și pe domnul Giosanu, vecinul din spate, să-l ajut. Tot timul îi trimitea Doinița sărmăluțe și mâncare pentru că știu că este singur și e un om nevoiaj. Dacă dânșii așa au găsit de cuviință să mă reclame și să-mi facă acest rău… Au venit cei de la Inspectoratul în construcții, voi primi sancțiuni, probabil, dacă nu am respectat ceva din acest proiect. Dar în niciun caz nu am înălțat casa cu doi metri jumate”, a mai mărturisit Ionuț Dolănescu.

Foto: Arhiva Ciao.ro

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu