Ioana Ginghină a trecut prin momente de panică la nuntă! Soţul vedetei a ajuns de urgenţă la spital + Vecinii au chemat poliţia

Ioana Ginghină s-a căsătorit pentru a treia oară pe 23 septembrie. Evenimentul a fost unul restrâns, doar cu cei mai apropiaţi oameni şi s-a desfăşurat în curtea casei lor. Ziua nu a fost plină numai de evenimente fericite. Actriţa a povestit în cadrul unui interviu recent prin ce situaţii neplăcute a trecut în ziua cea mare.

Ioana Ginghină şi-a găsit liniştea în braţele lui Cristi Pitulice după divorţul de Alexandru Papadopol. Între cei doi lucrurile au evoluat încet, dar sigur, motiv pentru care au decis să îşi unească destinele. Au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile, apoi au petrecut alături de prieteni şi familie în curtea casei lor. Pentru fericitul eveniment, actriţa a ales să moarte o rochie lejeră, care s-a potrivit perfect cu întregul concept.

Totuși, nunta nu s-a terminat câteva incidente neplăcute. Vedeta a povestit că s-a trezit cu mașina de poliție la poartă de patru ori. Unii dintre vecinii săi au fost deranjaţi de petrecere, deşi nu locuiau în apropierea locuinţei acestora.

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Soțul Ioanei Ginghină a anuns de urgenţă la spital

Acesta nu a fost singurul moment nefericit prin care îndrăgostiţii au trecut. A doua zi după nuntă, Cristi Pitulice a suferit un accident destul de grav, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

O sticlă de șampanie care rămăsese în soare a explodat când a fost ridicată de bărbat, iar cioburile i-au retezat un tendon de la deget.

„Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget. Noi nu avem verighetă, am făcut civila”, a continuat aceasta.

 

Sursă foto: social media

Sursa