Ioana Dischiseanu ne poartă în casa părintească! Fiica marelui actor vine cu povești neștiute din inima familiei: „Tata nu putea asista niciodată la momentul acesta” | EXCLUSIVIoana Dichiseanu a avut parte de o copilărie splendidă alături de cei doi părinții ai săi, actorul Ion Dichiseanu și artista Simona Florescu. Crăciunul și Revelionul erau două momente în care toată familia se aduna și aveau o serie de tradiții pe care nu le uitau niciodată.

 Fiica marelui actor ne-a dezvăluit inclusiv care era cel mai greu moment pentru tatăl său atunci când treceau Sărbătorile și ce nu îi plăcea niciodată să facă după Crăciun și Revelion.

Ioana Dichiseanu, mărturii emoționante despre Sărbătorile copilăriei

În familia Dichiseanu, sărbătorile erau de poveste, așa cum Ioana le-a mărturisit jurnaliștilor Wowbiz.ro. Artista spune că nimic nu se compară cu frumusețea sărbătorilor din copilărie, iar atunci când devii adult magia parcă se mai duce și începe să fie înlocuită de responsabilități.

„Cred că atunci când ești copil toate Sărbătorile par mai frumoase pentru că ești lipsit de responsabilități în primul rând și ai familia lângă tine. În momentul în care devii adult, începi să înțelegi lucrurile altfel și vezi că oamenii pe care îi iubești încep să dispară, iar Sărbătorile nu mai au același farmec.

Crăciunul cu părinții mei, dar și toate sărbătorile cu ei erau superbe, de poveste!”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, pentru WOWbiz.ro.

Cum arăta Crăciunul în familia Dichiseanu

Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit cum arăta Crăciunul în familia marelui actor și mai ales care erau activitățile lor preferate. Totodată, aceasta nu a uitat să ne povestească un moment în care tatăl său a fost atât de sensibil și i-a scris o poezie bradului.

Actorul Ion Dichiseanu nu suporta să arunce bradul de Crăciun, simțind că îl nedreptățește după ce a adus atâta bucurie așa că imediat ce au apărut brazii artificiali, familia a făcut schimbarea.

„Tatei chiar îi făcea plăcere să meargă și să cumpere bradul. Era o bucurie pentru el să vadă casa decorată, împodobită și plină de lumină. Făcea cumpărăturile, el se ducea cu lista în magazine. Pentru el era o plăcere și așa simțea el spiritul familiei de Sărbători.

Stătea acasă și se bucura de noi, iar noi ne bucuram de el. În casă mirosea a sarmale calde. Cozonacul era întotdeauna pe masă. Ascultam colinde, ne uitam la filme și la povești de Crăciun, cântam toți colinde. Oricum tata era genul de om sensibil care i-a scris o poezie bradului de Crăciun, în care îi mulțumea că există și că i se pare nedrept să-l arunce și să descotorosească de el după ce l-a folosit și i-a împodobit casă.

După ce au apărut brazii artificiali, noi am cumpărat doar brad artificial. Pentru el era ceva important, el nu putea să participe la strângerea bradului după Sărbători. Noi uneori îl țineam chiar până în martie și mama era cea care se ocupa cu strângerea bradului pentru că tata nu putea asista la asta„, a povestit Ioana Dichiseanu, pentru WOWbiz.ro.

Revelioanele, un adevărat spectacol

De Crăciun, în familia Dichiseanu era vorba de tradiție și de familie, însă de Revelion prietenii apropiați le treceau pragul și se bucurau cu toții de o adevărată petrecere. Când nu erau petreceri, atunci se punea problema spectacolelor. Ioana Dichiseanu ne-a mărturisit că inclusiv anul acesta va avea spectacol în noaptea de Revelion și va cânta alături de mama sa.

„Dacă de Crăciun era vorba despre familie și liniște și tihnă și spiritul Crăciunului, de Revelion era cu totul altceva. Era vorba doar de distracție și uneori muncă, pentru că ei aveau și spectacole de Revelion. Mai târziu am avut și eu spectacole de Revelion, iar anul acesta, după mulți ani am și eu un spectacol de Revelion alături de mama.

Eu cel puțin încerc să mă detașez de ceea ce înseamnă perioada asta pentru mine, pentru că din nefericire coincide cu ce s-a întâmplat acum doi ani cu tata și am început să am sentimente destul de ciudate atunci când vin Crăciunul și Revelionul„, a mărturisit ea.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa articolului