Ioana Dichiseanu, mesaj sfâșietor pentru tatăl decedat. Fiica marelui actor nu poate accepta nici acum trecerea acestuia în neființă: „Vino și dă-mi o îmbrățișare”Ion Dichiseanu a pierdut lupta cu viața în urmă cu un an jumătate, la vârsta de 87 de ani, după mai multe luni în care a fost internat la spital.

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, încă este afectată de pierderea părintelui ei și continuă să aibă o legătură specială cu acesta, pe care nimeni nu o poate rupe.

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru răposatul ei tată

Ioana Dichiseanu, vizibil sfâșiată de pierderea tatălui ei, a postat miercuri, 6 Decembrie, un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. Artista a distrubuit pe pagina sa din mediul online o fotografie cu un text emoționant pentru tatăl său.
Ioana Dichiseanu îi cerea părintelui său o îmbrățișare de care are mare nevoie perioada aceasta.

Tată, fugi puțin din cer și vino și dă-mi o îmbrățișare. Am mare nevoie de ea”, a fost mesajul postat de Ioana Dichiseanu, pe pagina de Facebook.

Nu se știe dacă Ioana Dichiseanu trece prin momente dificile sau este doar un sentiment de dor, însă clar este că cei doi au avut o relație specială, iar fiica marelui actor trece cu greu peste acel moment tragic.

Deși a trecut un an și jumătate de la moartea tatălui ei, încă simte lipsa omului pe care l-a iubit cel mai mult și nu poate merge mai departe.

Zi de naștere tristă în absența lui Ion Dichiseanu

În data de 22 Octombrie, Ioana Dichiseanu  a împlinit vârsta de 35 de ani. Vedeta a ales să își sărbătorească ziua de naștere în liniște, alături de familie.

Este a doua aniversare pe care o am fără tata! Fiind obișnuită întotdeauna… Ai mei mă întrebau «Vrei să îți serbezi ziua tu cu prietenii, vrei să îți facem ziua separat? Sau vrei să o serbăm împreună?». Adică pe 20 octombrie, când era ziua lui.

Și întotdeauna, adică în majoritatea cazurilor, alegeam să o serbăm împreună și atunci marea petrecere era pe 20 octombrie. Era o atmosferă de nedescris! De poveste!”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru Click!.

Ioana Dichiseanu, încă își visează tatăl, la un an și jumătate de la deces

Chiar dacă a trecut un an și jumătate de la pierderea tatălui ei, Ioana încă își mai visează părintele și crede că acele vise au o însemnătate anume.

Îl visez frecvent și sunt anumite ipostaze în care îmi apare în vis și sunt conștientă că reprezintă un cumul de gânduri de peste zi. Altele, în schimb, au fost mult prea palpabile și sunt convinsă că au o însemnătate anume. Cert este că exista ceva „dincolo” și nimeni în această lume nu mă poate convinge că ar cunoaște adevărul. Eu cred doar în Dumnezeu și în tatăl meu”, a mai spus Ioana Dichiseanu, pentru sursa citată.

Sursa articolului