În aceeași zi s-au născut și iubirea și profesia

Pentru Ciao.ro, l-am rugat pe Cristi Brancu să ne povestească despre cele m

Cristi, 15 ani de căsătorie și ziua Oanei, ați avut m

Iubire m

Cristi Brancu, despre prima dragoste!

Ce îți dorești pe m

Să fim sănătoși, să-l putem crește frumos pe Tudor, să facem lucruri frumoase în armonie și iubire.

Pe 1 noiembrie 1991

Nimic nu e pus de Dumnezeu în pagină la întâmplare. Înțelegeți, în aceeași zi s-au născut și iubirea, și profesia. Perfect.

Te-

În

Să fiu cu Oana și cu Tudor, într-o zi cu soare, cu zâmbet, cu lucruri multe și frumoase pe care să le facem în acea zi, să fie pace.

Anul acesta aduni premiu după premiu! Felicitări!

E adevărat! atâta vreau să adaug față de ceea ce am spus pe scenă! Premiul acesta, Radar de Media pentru 32 de ani de carieră vine tocm

La anu’ ce ne m

Păi dacă vă spun de acum, ori trebuie să vă omor pe dumneavoastră cei din presă care vreți sa aflati ori dezvăluim secretele. Urmează un an fabulos! Rămâneți cu noi, Exclusiv VIP!

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a avut un an plin de premii și reușite. Zilele trecute, el a primit „Premiul special pentru 32 de ani de carieră în presă și televiziune” în cadrul Galei Radar de Media.

Prezentatorul TV a ținut și un speech pe măsură, poate cel m

Cristi Brancu, premiul special pentru 32 de ani de carieră în presă și televiziune

„Sunt vechi, doamnă! Sunt vechi, domnule! Trebuie să vă spun că am debutat în presă pe 1 noiembrie 1991. De o lună și ceva Petre Roman fusese dat jos pentru că au intrat minerii în clădirea Guvernului. Phoenix cântase în acel an primul concert de revenire în România, peste doi ani urma să se lanseze un tip foarte carismatic, îl cheamă Horia Brenciu. O fată Theo Rose nu se născuse!  Așa că este atât de demult! Iar în acel an hitul era Mădălina Manole – „Fată dragă”!

V-ați obișnuit cu mine prin preajmă de atâția și atâția ani, încercând să fiu egal cu mine însumi și să aduc atât cât am putut calitate în această zonă, pentru că îl văd și pe Adi Artene

Ce spune despre Brenciu și Theo Rose

Așadar, nu am decât să vă spun că, apropo de 1991, 6 ani m

Am debutat pe 1 noiembrie 1991 neștiind că abia 17 ani mSursa articolului