”Îl țineam lângă mine doar din egoism” Cum l-a anunțat Anamaria Prodan pe primul ei soț că vrea să divorțeze. Impresara a dezvăluit abia acum, la 15 ani de la despărțirea de Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan a dezvăluit acum, la 15 ani de la despărțirea de Tibi Dumitrescu, primul ei soț, cum l-a anunțat că vrea să divorțeze.

Pe Anamaria Prodan o știe toată lumea, este o prezență remarcabilă în spațiul public din România. Recent, impresara a povestit cum a decis să pună punct mariajului cu primul ei soț, cu care a trăit aproape un deceniu și alături de care are doi copii.

La 15 ani de la divorț, Anamaria Prodan a vorbit despre căsnicia cu Tibi Dumitrescu și care a fost motivul despărțirii.

În ce relație se află în prezent Anamaria Prodan cu tată fiicelor ei

Impresara a dezvăluit că ea a fost cea care a pus capăt căsniciei, însă ea și fostul ei soț au rămas în relații foarte bune.

În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a dezvăluit cum se înțeleg în prezent, dar și cum l-a anunțat pe Tibi Dumitrescu că vrea să divorțeze.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu a fost una demnă e un film, s-au căsătorit în 1998 și au pus bazele unei frumoase familii, din relația lor au rezultat cele două fete, Rebecca și Sarah.

După 9 ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Impresara, care la acea vreme nu concepea să aibă o viață în America, i-a cerut divorțul soțului ei. S-au despărțit amiabil, iar în prezent sunt în relații foarte bune.

”Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt.
Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală.

Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare, așa cum își dorește el.(…) Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita.”, a povestit Anamaria Prodan, într-un podcast.

Citește și


Anamaria Prodan intră în politică. Din ce partid face parte și pentru ce luptă aceasta


class=”content-readmore” data-related-id=”20274118″>

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că are o relație specială cu Irina, soția lui Tibi Dumitrescu, și îi este recunoscătoare pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru Sarah, fiica ei.

„A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună.(…) Fetele au venit cu mine acasă.

Tibi e cel mai bun prieten al meu, mă bazez pe el la orice oră din zi și noapte. A venit și el atunci cu noi, omul și-a sacrificat toată viața ș Irina, soția lui, și-a sacrificat și ea viața, dedicându-i Sarei, fetița mea și a lui TIbi, tot timpul lor, pentru a o face să atingă perfecțiunea în baschet. Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copiii lui.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

 

Sursa articolului