Acasă Monden Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați:,,El îmi spunea că vorbește cu băieții”
Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați:,,El îmi spunea că vorbește cu băieții”

Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați:,,El îmi spunea că vorbește cu băieții”

de Administrator

Dana Roba a trecut prin momente cumplite la începutul acestei veri, fiind mutilată de fostul ei soț.

Au ieșit la iveală detalii șocante despre Daniel Balaciu

Daniel Balaciu a fost închis după ce a torturat-o pe Dana Roba, aplicându-i multiple lovituri de ciocan.

În urma atacului, femeia a ajuns într-o stare foarte gravă la spital, însă a reușit să scape cu viață după tragicul eveniment.

După ce bărbatul a încercat să-i curme viața partenerei, orbit de furie din cauză că aceasta își dorea divorțul, s-a aflat că Daniel ar fi fost atras de bărbați. Respectivele afirmații au fost făcute de m

Recent, fostul soț al Danei Roba a publicat o postare în mediul online, în urma căreia diverși oameni s-au arătat uimiți în secțiunea de comentarii.

De asemenea, printre acestea a luat naștere și un dialog de-a dreptul bizar.

Două persoane de pe internet au susținut că Daniel Balaciu s-ar fi folosit de căsnicia cu Dana Roba doar pentru a-și crea un alibi, el fiind atras, de fapt, de bărbați.

,,Să-l întrebe cineva de ce nu a m

Reacția Danei Roba vizavi de comentariile halucinante la adresa lui Daniel

Pentru a clarifica aceste afirmații, cei de la WOWbiz.ro au contactat-o pe fosta lui parteneră, care a relevat m

Make-up artista a făcut mărturisiri tulburătoare, fiind de părere că cei doi oameni nu mințeau în respectivele comentarii. Referitor la acest subiect, bruneta a mărturisit faptul că Daniel avea un comportament suspect, care i-a trezit și ei bănuieli.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spun: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții.

I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie. El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții.”,  a declarat Dana Roba pentru WOWbiz.ro.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu