Giulia și Vlad Huidu, despărțiți un an și jumătate! Care a fost motivul rupturii între concurenții de la America Express

Giulia și Vlad Huidu au întâmpinat ceva probleme în trecut. Cei doi concurenți de la America Express au fost despărțiți un an și jumătate. Artista a dezvăluit abia acum perioada grea prin care a a trecut cu soțul ei. 

Giulia și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de aproape 20 de ani, însă de-a lungul timpului au avut parte și de obstacole în relația lor. Puțini sunt cei care știu că, la un moment dat, concurenții de la America Express au fost despărțiți pentru un an și jumătate.

Cei doi aveau 3 ani relație, atunci când au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Motivul? Ambii aveau așteptări exagerate unul de la celălalt.

”Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a declarat Giulia pentru VIVA!

Giulia: Am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră”

Giulia, în schimb, a simțit să lupte pentru relația lor. A fost un proces lung, dar într-un final ambii și-au dat seama că sentimetele lor sunt mai puternice decțt orice obstacol și neînțelegere. Așa că s-au împăcat și de atunci sunt de nedespărțit. Împreună au o fetiță și un băiețel, iar familia lor este mai puternică ca oricând.

”Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră. A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii”, a mai spus Giulia.

Giulia și Vlad Huidu, concurenți la America Express

Giulia și Vlad Huidu au acceptat provocarea America Express și au avut parte de aventura vieții lor. După încheierea filmărilor, cei doi au dezvăluit că au slăbit câteva kilograme după participarea la show-ul de la Antena 1.

,,Când am plecat de acasă, ne-am gândit că o să fie greu; când am ajuns la prima cursă, ne-am dat seama că este foarte greu!’’, a fost prima reacție a Giuliei, odată ajunsă în fața probelor de pe traseu. ,,Nu are nicio legătură statul in fotoliu și uitatul la televizor cu tot ceea ce se întâmplă aici, însă este o experiență care merită trăită, pe deplin!’’, a completat Vlad.

SURSA FOTO: Instagram

Sursa