Gina Pistol și Smiley fac asta zilnic de când au devenit părinți! Ce obicei banal au

Gina Pistol și Smiley fac asta zilnic de când au devenit părinți!Cei doi au viața total schimbată de când au devenit părinți. Au chiar și un obicei banal pe care îl fac în fiecare zi cu micuța Josephine.

Gina și Smiley au început să-și schimbe obiceiurile pe care le făceau pe vremea când erau doi ei doi și să-și concentreze toată atenția asupra fiicei lor. Recent, gazda emisiunii „Chefi la Cuțite” a spus care e obiceiul pe care îl face atât ea, cât și iubitul ei, de când au devenit părinți.

Gina Pistol și Smiley fac asta zilnic de când au devenit părinți!

Gina susține că în fiecare dimineață ascultă muzică și dansează toți împreună. Un obicei care a devenit rutină și care înseamnă foarte mult pentru ei, asta pentru că în acest fel petrec mult timp împreună.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi. Stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti. E o rutină banală pentru mulţi oameni. Dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, pentru TV Mania. 

Ce obicei banal au și cum descoperă micuța Josephine lumea

Gina redescoperă lumea alături de fiica ei și spune că este impresionată de cât de multe lucruri este atrasă fiica ei și cât de multe înțelege la o vârstă atât de fragedă.

„Cred că preferă livingul, pentru că este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege.
Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai spus aceasta, conform sursei menționate anterior.

Gina Pistol a mărturisit că se confruntă cu simptomele unei răceli puternice, care s-a suprapus cu o altă perioadă dificilă, aceea de înțărcare, iar starea ei de spirit a avut grav de suferit! Cu toate astea, vedeta nu a renunțat la antrenamentele de fitness, fiind foarte determinată să revină la formele de odinioară. 

Gina Pistol și-a propus să petreacă cât mai mult timp alături de fiica ei, Josephine, chiar dacă asta a însemnat să-și sacrifice momentan cariera. Cu toate astea, nu duce lipsă de contracte de imagine, iar pe Instagramul ei se vede asta aproape în fiecare zi.

Una peste alta, ea își ține la curent admiratorii cu multe evenimente care au loc în viața ei. Chiar dacă nu toate sunt fericite. Cum s-a întâmplat recent, când și-a făcut un selfie vizibil afectată de o stare de rău, mărturisind câteva dintre simptomele cu care se confruntă de câteva zile.

Păi…Durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală, plus înțărcat. ÎNȚĂRCAT! Sunt #bine. Cam atât despre mine…”, a scris vedeta pe Instagram.

O oră mai târziu, ea a făcut un instastory din sala de fitness, pesemne că nu a lăsat niciunul dintre simptome să-i strice antrenamentul.

Cum a slăbit Gina Pistol după ce a născut

Gina Pistol a recunoscut în luna ianuarie a acestui an cât de mult s-a îngrășat pe perioada sarcinii. Și chiar se bucura de faptul că, pentru o perioadă, a putut face sport.

Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a explicat Gina Pistol pe pagina ei de Instgaram.Sursa articolului