Gerard Pique și-a dus amanta la părinți, să le-o prezinte oficial. Socrii Shakirei, reacție furibundă! Ce-au spus despre noua iubită când au văzut-oGerard Pique și Shakira și-au spus adio după ce bărbatul a fost infidel. Fotbalistul a înșelat-o pe artistă cu o tânără studentă în vârstă de 23 de ani după o relație de 12 ani.

Cei doi foști parteneri de viață au doi copii împreună, însă acest aspect nu a reprezentat un obstacol atunci când a decis să înceapă o relație cu noua iubită, Clara Chia Marti.

Se pare că deja a existat o întâlnire între părinții lui Pique și actuala sa iubită, însă reacția socrilor Shakieri nu a fost una deloc blândă la adresa tinerei de 23 de ani.

Ce reacție au avut părinții lui Pique 

Părinții lui Pique nu s-au arătat deloc încântați de alegere fiului lor în momentul în care a avut loc marea întâlnire dintre ei. Aceștia ar fi declarat că Shakira este singura femeie pe care o acceptă pentru fiul lor, conform presei argentiniene.

De menționat este faptul că pe Shakira și părinții lui Pique nu-i desparte decât o piscină, astfel că aceștia au petrecut foarte mult timp împreună, atașându-se de artistă.

În aceste momente, părinții fotbalistului nu pot decât să spere că fiul lor se va întoarce din drum și că se va împăca cu fosta sa soție.

Identitatea noii iubite a lui Pique a fost dezvăluită

Cu toate că nu s-a vrut acest lucru, în mediul online au apărut primele imagini cu tânăra.

Aceasta și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu i se afla identitatea. Și-a șters conturile de socializare, însă nu a reușit să facă acest lucru pentru multă vreme. Un fan i-a surprins pe Pique și Clara Chia Mart la un eveniment. Ulterior, a postat imaginile în mediul online, iar de aici nu a mai fost decât un pas ca tânăra să devină populară în întreaga lume, fiind recunoscută drept femeia pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira.

Sursa articolului