Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, își injectează propriul sânge în scalp. Cât costă acest tratament la clinica deținută de celebrul fotbalistGeorgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a spus povestea vieții într-un documentar pe Netflix. Modestă, recunoscătoare și fericită, ea prezintă aspecte din viața sa de soție a celui mai urmărit, îndrăgit li talentat fotbalist din lume.

S-a cunoscut cu Ronaldo pe vremea când lucra într-un magazin de haine de lux. A fost dragoste la prima vedere și viața ei s-a schimbat radical. De la naveta cu autobuzul, a trecut la plimbările cu Bugatti.

Georgina, iubita lui Ronaldo, viață de lux

Mulți ar fi zis că duce o viață liniștită având în vedere salariul pe care îl primește Crisiano Ronaldo. Însă, în realitate, Georgina se ocupă de afacerile fotbalistului, are contracte de imagine și este și mamă pentru cei patru copii, în curând vor fi
șase, pentru că este însărcinată cu gemeni.

Pe lângă lanțul internațional de hoteluri, brandul de succes în lumea modei, Cristiano Ronaldo deține și clinici în care se efectuează tratamente și chiar transplanturi de păr.

„E o clinică de regenerare a părului. E a lui Cristian, iar eu sunt administratoarea. Afacerea merge bine și face mulți oameni fericiți. Să sperăm că va fi așa și în viitor.”,

spune Georgina în documentarul său de pe Netflix.

„E o femeie muncitoare, cu idei proprii.

Când vine vorba de afaceri cu hotelul și cu Insparya, are ceva de spus. Are acel ceva pentru afaceri, mă ajută cu părerea ei și apreciez asta.”, spune celebrul fotbalist despre jumătatea sa.

De ce își injectează Georgina Rodrigues propriul sânge în scalp

Este o femeie care se respectă, căreia îi place să acorde o atenție deosebită aspectului său. Georgina nu doar că se ocupă de afaceri, dar și testează tratamentele din clinica în care se efectueaza transplant de păr.

Tot din seria de pe Netflic o vedem pe iubita fotbalistului în timpul unui tratament în scalp, cu propriul sânge.

„Îți vom explica puțin procedura. Tratamentul constă în luarea unei mostre de sânge. Știi că obiectivul principal al PRP e să regenereze unitatea foliculară. Asta va duce la un păr mult mai sănător, mai gros, mai strălucitor și, într-un final, la părul dorit. Vom începe cu recoltarea de sânge și vom continua cu aplicarea pe scalp.” explică specialistul din clinică în documentarul de pe Netflix.

Cât costă tratamentul de păr folosit de Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo

Clinica în care se efectuează transplanturi de păr și diverse tratamente a fost deschisă în 2019 la Madrid. Potrivit descrierii de pe pagina oficială a instituției, fondatorii sunt Cristiano Ronaldo și Paulo Ramos. Cel din urmă are o experiență de peste 12 ani în Portugalia și a efectuat până acum peste 40.000 de transplanturi.

Însă, în clinică se efectuează și alt tip de tratamente, cum ar fi cel urmat de Georgina și care are la bază propriul sânge al pagientului.

De exemplu, în acest moment este o ofertă pe pagina clinicii. Acest tip de tratament, numit PRP, în combinație cu Mesoterapia costă 300 de euro.

Sursa articolului