George Simion a dat vestea cea mare! Liderul AUR a dezvăluit ce preparate va pune pe masa nuntașilor săiMai este foarte puțin până în data de 27 august, când George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu, urmează să își unească destinele. Fiindcă a invitat toată țara la eveniment, liderul AUR are nevoie de foarte multe produse alimentare.

George Simion a făcut publică lista sa de cumpărături.

Pentru că nunta o să fie mai mult o „serbare câmpenească”, așa cum a descris-o politicianul, preparatele o să fie tradiționale și pe gustul tuturor invitaților.

De câtă mâncare are nevoie George Simion pentru nuntă

Naționalist până în măduva oaselor, George Simion ține morțiș ca tot ce va pune pe masă nuntașilor săi să fie din România, doar de la producători locali.

Printre preparatele menite să îi dea pe spate pe invitații săi se numără și mâncarea românească de legume. Însă, pentru că deja și-au anunțat participarea peste zece mii de oameni, cantitatea de mâncare trebuie să fie uriașă. Prin urmare, nici ingredientele nu vor fi achiziționate în cantitățile obișnuite pentru o nuntă.

„Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români. Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg”, a scris George Simion.

Chiar dacă aceste cantități ar băga în faliment un cuplu obișnuit, liderul AUR nu o să aibă această problemă pentru că cea mai mare parte din alimente urmează să fie donată de nașii politicianului și a iubitei sale.

„Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.”, a declarat Simion pentru FANATIK.

Pe lângă nași, se pare că sunt și anumite companii care abia așteaptă să sponsorizeze nunta omului politic.

„Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a precizat unul dintre organizatori pentru sursa citată anterior.

Sursa articolului