Gabriel Coveșeanu a fost plecat de acasă o lună! “Nu a fost ușor

Gabriel Coveșeanu a fost plecat de acasă nici mai mult, nici mai puțin de o lună! Prezentatorul Prima Tv spune că nu i-a fost ușor să stea departe de sotie și copii.

Gabriel Coveșeanu a fost plecat de acasă timp de o lună! Prezent la evenimentul “Prima Fest 2023”, acesta ne-a dezvăluit nu i-a fost ușor lipsească atât de mult din sânul familiei.

Cove a plecat prin țară, cu filmările noului său proiect, “Cursa Iubirii”, de la Prima Tv. Timp de 4 săptămâni, prezentatorul tv a filmat alături de cele 12 cupluri care fac parte din show.

Gabriel Coveșeanu a plecat de acasă o lună: „Despărțirea a fost să zicem oarecum mai ușoară. Că de-abia ne întorsesem din vacanță”

Cove, toamna aceasta ai noutăți! Povestește-ne.

În primul și în primul rând vorbim de noul format de televiziune, încerc un reality show. “Cursa iubirii” a început pe 30 septembrie, așa vă aștept în fața micului ecran să vedeți periplul nostru prin România și prin acest hățiș al dragostei, este pusă la încercare. În emisiunea asta avem 12 cupluri diferite care pleacă în “Cursa iubirii”.

Vorbim de cupluri care au, fie, nu știu, 10, 12, 14 ani de relație, au copii, au o familie, vorbim și de cupluri la început. Ei practic o lună sunt scoși din confortul lor, mergem în diferite locații, acolo sunt supuși la tot felul de probe, de la probe sportive, la probe ceva mai emoționale să le zic așa, probe în care trebuie să-și facă declarații, să-și recunoască niște lucruri pe care poate nu și le-au spus.

Să spună dacă au mințit vreodată, adică sunt probe cu o încărcătură emoțională destul de puternică și la finalul cursei învinge cuplul care s-a dovedit a fi cel mai solid și care a trecut prin toate cu ușurință.

Tu ai fost o lună plecat de acasă? Cum a fost?

Greu, greu. Avantajul a fost că înainte de a pleca, (noi am plecat la începutul lunii august), în iulie am fost împreună cu familia mai bine de 2 săptămâni, în vacanță și atunci, cum să spun eu… despărțirea a fost să zicem oarecum mai ușoară. Că de-abia ne întorsesem din vacanță și eu am dispărut așa din peisaj.

Dar nu a fost ușor, dar ok, am acceptat situația și am trecut peste.

„Mi-am luat copiii în brațe, mi-am luat soția în brațe”

Și când a ajuns acasă, după o lună, ce ai făcut primul lucru?

Mi-am luat copiii în brațe, mi-am luat soția în brațe, am stat, am povestit, erau curioși. Cum a fost, unde am fost. Bine, am tot vorbit pe parcurs, adică le spuneam sunt în Suceava, sunt în Maramureș, vorbeam. Cel micmai suna pe video.

Ce înseamnă dragostea pentru tine?

Iubirea este acel sentiment atât de frumos, după care cumva tânjim cu toții și ni-l dorim în viața noastră. Uneori când îl găsim, parcă nu e ceea ce ne-am imaginat sau ne-am dorit, pentru că uneori tindem să îl idolatrizăm așa și să credem că odată cu iubirea, lucrurile se vor rezolva în viața noastră. Iubirea necesită efort, iubirea înseamnă renunțare și cea mai mare lecție de iubire este lecția creștină, aceea în care renunți la tine pentru celălalt.

La teatru ce ai mai făcut? Cum mai merg lucrurile acolo?

La teatru începem acum, avem la începutul lunii octombrie Festivalul Internațional de Teatru pentru copii. Între 7 și 14 octombrie ne reîntoarcem în sala noastră mare din Piața Amzei, avem spectacole în pregătire, noutăți sunt multe, vă așteptăm cu mare drag la teatru.

Ce îi spun femeile atunci când îl opresc pe stradă pe Cove, prezentatorul show-ului „Cursa iubirii”?

Ești și la TV și pe la teatru, îți faci timp stai și acasă. Reușești să-ți împarți perfect timpul, fii peste tot când îți dorești?

Absolut întotdeauna, asta fac de o viață aproape, am făcut și teatru și televiziune.

Ce îți spun oamenii atunci când opresc pe stradă? Femeile?

Depinde. Cred că cel mai des mi se spune că arăt mai bine. Cum i-a zis o doamnă mai în vârstă: “Arăți mai bine în viu, decât la televizor”. (râde – n.r.) Adică arăt mai bine în realitate decât la televizor.

Apropo, cum te întreții? Faci sport? Ai o dietă echilibrată?

Nu, cred că mă ajută cumva și gena și încerc să fiu echilibrat, cât de cât, nu fac nici sport. Se întâmplă uneori mănânc mai mult, după care mănânc mai puțin, încerc să mențin un echilibru.

Sursa