Finaliști Chefi la cuțite, sezonul 12. Vezi care sunt concurenții care au ajuns în finala Chefi la cuțite 2023

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 2023

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite se apropie de final. 21 de concurenți au gătit și au trecut prin momente emoționante și surprinzătoare. În cele din urmă, doar 9 dintre ei au ajuns în semifinală.

Alex Mihoc, Raluca Hulubei, Alexandru Bunea, Janni Alexandridis, Ioana Dehelean, Maria Paraschiv, Z

Prima a fost jurizată de membrii familiilor și prieteni, cea de-a doua de către concurenții din sezonul 11 al emisiunii, iar ultima probă de către Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea.

„Și în acest sezon se va întâmpla ca în orice alt sezon: trei probe și la sfârșit, cei care au adunat cele m

Cine este Janni Alexandridis

Janni Alexandridis este cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu. Tânărul are 24 de ani și locuiește în Germania. Este pe jumătate român, însă a învățat românește în bucătărie, de la colegi.

Încă din copilărie și-a dorit să devină un Chef Bucătar cunoscut, astfel că a urmat cursurile unei școli în domeniu. A lucrat în restaurante renumite și a gătit pentru oameni celebri.

Chef Sorin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur și are încredere că

Cine este Valentin Timofte

Valentin Timofte este cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea. Finalistul are 36 de ani, vine din București și este de profesie bucătar. Deși a studiat  teologia, a decis că locul lui este în bucătărie.

Pe parcursul emisiunii Chef la cuțite 2023, concurentul a demonstrat că merită cuțitul de aur și are șanse mari să pună mâna pe marele premiu. Chef Sorin Bontea are încredere în el, că va câștiga trofeul sezonului 12.

„În momentul în care mi-a anunțat Irina numele m-am pus în genunchi și i-am mulțumit tatălui meu, am simțit că e acolo lângă mine”, a spus Valentin.

Cine este Ioana Dehelean

Finalista Ioana Dehelean are 30 de ani, locuiește în Arad și este de meserie cofetar. Concurenta i-a impresionat pe jurați încă din preselecții, cu un ecler cu ciocolată și fructe de pădure.

După ce a văzut cum s-a descurcat în bootcamp, Chef Florin Dumitrescu a hotărât să îi ofere un loc în echipa sa, considerând că va fi un avantaj, atunci când vine vorba de a pregăti un desert.

Ioana Dehelean a obținut un punctaj mare în semifinala sezonului 12 și astfel a trecut m

Program Kanal D

În timpul difuzării emisiunii Chefi la cuțite, telespectatorii pot urmări la Kanal D serialul turcesc  „Melek”, cunoscut și sub numele original „Benim Adım Melek”, Kanal D vine în întâmpinarea telespectatorilor cu o nouă producție ce va cuceri inimile fanilor serialelor turcești de succes: “Promisiunea” (“The Phoenix”; titlul original: ”Zümrüdünka”), ce va avea premiera pe 13 noiembrie, de la ora 20:00.

Serialul prezintă povestea lui Zümrüt Kuloglu, o fată care trebuie să

Frumoasa Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat ((Alp Navruz), se îndrăgostesc și plănuiesc în secret să se căsătorească, după ce tânărul își va fi terminat stagiul militar.  În timp ce Zümrüt muncește din greu, mama sa, Ülfet, dorește să-și căsătorească fiicele cu bărbați bogați.

Surse: a1.ro, tvmania.ro

Sursa articolului