Un film de pe Netflix sparge topurile și este considerat ca fiind cel m

Dacă vrei să vezi un fim pe Netflix care să te pună pe gânduri, să trezească emoții ori să te facă să te gândești de două ori, atunci

„All Quiet on the Western Front” este un film nemțesc pe Cât despre producție și distribuție, filmul german de pe Netflix este regizat de Edward Berger. Actorii pe care îi vom vedea pe de alt parte sunt Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Aaron Hilmer, Edin Hasanovic, dar și Devid Striesow.

Inclusiv criticii de film au rămas surprinși de complexitatea acestuia. Nu puțini sunt cei care spun că această peliculă de război este cel m

Filmul de pe Netflix care îți va da lumea peste cap

Cât despre acțiunea filmului, aceasta stârnește lacrimi, emoții, vinovăție și poate chiar neputință. În urmă cu 100 de ani, oamenii se luptau pentru o fărâmă de liniște, iar cadrele surprinse sunt de-a dreptul uimitoare.

Trebuie spus că filmul de pe Netflix a apărut în contextul actualului război din Ucr

De asemenea, în alt momente din fim se poate observa că deși se află pe front, oameni chiar nu știu pentru ce luptă, mulți nu cred în acele cauze, însă sunt obligați să o facă. Un alt lucru interesant este faptul că romanul lui Erich Maria Remarque a fost interzis, imediat după ce acesta a fost publicat, având în vedere ”propaganda anti-război”.

Sursa articolului