Acasă Monden Fiica lui Mihai Gâdea a strălucit pe covorul roșu la Milano Fashion Week. Apariția Karinei a întors toate privirile
Fiica lui Mihai Gâdea a strălucit pe covorul roșu la Milano Fashion Week. Apariția Karinei a întors toate privirile

Fiica lui Mihai Gâdea a strălucit pe covorul roșu la Milano Fashion Week. Apariția Karinei a întors toate privirile

de Administrator

Fiica lui Mihai Gâdea a avut o apariție de senzație la Milano Fashion Week. Tânăra a participat la show-ul de modă al unui renumit brand de haine. Karina este pasionată de modă și profită de fiecare eveniment pentru a-și pune în practică toate ideile. 

Karina a făcut furori la Milano Fashion Week! Fiica lui Mihai Gâdea studiază în Florența, Italia, la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume, drept urmare nu ratează niciun eveniment din care poate învăța noi trucuri.

Așa cum era de așteptat, tânăra nu a trecut neobservată. Karina a ales să poarte pentru acest moment special un sutien, peste un sacou, jeanși oversized, ochelari de soare, iar la această ţinută nu avea cum să lipsească o tunsoare actuală.

Fiica lui Mihai Gâdea, apariție de senzație la Milano Fashion Week

Fiica lui Mihai Gâdea nu a renunțat la pasiunea ei

Karina Maisha Gâdea a cochetat cu muzica o perioadă, tânăra a fost înzestrată cu o voce superbă pe care a reușit să o pună în valoare. În luna mai, aceasta a lansat videoclipul piesei „Start”, iar în 2016 a filmat un videoclip pentru melodia “Somewhere only we know”, a trupei Keane, urmat de alte două coveruri, “Ordinary world” şi “Somewhere only we know”.

Agatha Kundri Memete, soția lui Mihai Gâdea, își laudă frecvent fiica pe reţelele sociale. Recent a distribuit pe pagina sa de Facebook, videoclipul pe care aceasta l-a lansat recent.

„Sunt atât de mândră! Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”, a scris Agatha Kundri, lângă videoclip.

Mulți dintre cei care o urmăreau se așteptau ca tânăra să aleagă un drum în acest domeniu, însă pasiunea pentru modă a fost mult mai puternică. După o serie de examene complexe, fata realizatorului emisiunii Sinteza Zilei a fost acceptată anul trecut la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume.

Foto: Instagram

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu