Specialiștii din SUA au realizat un studiu amplu pe un eșantion mare de adulți, în cadrul căruia au analizat ce rol joacă orientarea sexuală în frecvența orgasmului în timpul unei partide de sex. Diferența dintre femeile și bărbații heterosexuali în ceea ce privește atingerea orgasmului în timpul sexului i-a îngrijorat pe experți. 

În cadrul studiului au luat parte peste 50.000 de adulți cu orientare sexuală diferită, m

Rezultatele studiului au scos la iveală un fapt destul de îngrijorător, care spune foarte multe despre cultura societății în care trăim și despre maniera în care bărbații heterosexuali sunt atenți la nevoile erotice ale partenerei. 

 Potrivit datelor obținute de la participanții la studiu există un decalaj notabil între bărbații și femeile heterosexuale, în ceea ce privește frecvența orgasmului în timpul sexului. 

Rezultatele studiului au fost surprinzătoare. 95% dintre bărbații heterosexuali au spus că au avut întotdeauna orgasm atunci când au făcut sex, în timp ce doar 65% dintre femeile heterosexuale s-au bucurat de orgasm în timpul sexului.

În ceea ce privește minoritățile sexuale, situația este m

Așadar, 89% dintre bărbații homosexuali au avut parte de orgasm atunci când au făcut sex, iar dintre bărbații bisexuali participanți la studiu 88% au declarat că au atins punctul maxim al plăcerii cu partenerii sau partenerele. 

Femeile lesbiene se bucură și ele de o viață sexuală împlinită, 86% dintre ele spunând că au avut orgasm cu partenera de fiecare dată când au făcut sex în ultima lună. 

Femeile bisexuale, pe de altă parte, nu stau foarte bine la capitolul sex, doar 66% dintre ele au spus că au avut orgasm în timpul sexului. Categoria care se situează pe ultimul loc la frecvența orgasmelor în timpul sexului sunt femeile heterosexuale, doar 65% dintre ele au avut orgasm în timpul actului sexual, potrivit studiului. 

Femeile cu o viață sexuală împlinită au avut parte de m

De asemenea, femeile care au declarat că au o viață sexuală împlinită, au menționat că își tachinează partenerii cu mesaje erotice, poartă lenjerie sexy, încearcă noi poziții sexuale, folosesc stimularea anală, au pus în practică fantezii erotice și și-au manifestat dorințele în timpul sexului. Femeile aveau m

Sursa articolului