„Exact ceea ce îmi displace la România” Mihai Mărgineanu, reacție vehementă în legătură cu scandalul din Costinești! Ce a mărturisit artistul despre jandarmul care i-a liniștit pe scandalagii: „Bravo”

Mih

Artistul a mărturisit că este de acord cu reacția jandarmalului, mărturisind că astfel de incident reprezintă, printre altele, lucrurile care îi displac total atunci când vine vorba de țara noastră.

M

M-am gândit bine și mi-am dat seama că domnii „cocalari de Costinești” care au ținut posturile de știri câteva zile sunt EXACT (dar exact!) ceea ce îmi displace la România.

Și da, îmi displace teribil tânărul cu gușă și burtă, încălțat în șlapi prăfuiți, care bea bere (sau vin cu sifon în pahar de plastic) la chiosc alături de „tovarăsii lui” cimpazeii, care fluieră după „gagici” în timp ce ascultă niște manele (și nu în surdină) și care, îmbărbătat de cele câteva picuri de alcool în sânge, sare la băt

Fiind un băiat crescut în mediu d-ăsta, pe undeva pe la periferia Pantelimonului de unde am plecat NE-uitându-mă înapoi, îmi dau seama că nici la băt

Bravo domnului care le-a arătat m

 

Sursa articolului