„Eu nu caut aventuri”. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer. Artistul are mari pretenții de la cea care o va înlocui pe Deea Maxer

În luna m

După despărțirea lui Dinu Maxer de Deea, acesta a ales să își încerce norocul în dragoste și a apărut în m

meargă pe drumuri separate. Chiar dacă nu a anut prea mult noroc la capitolul iubire, Dinu Maxer nu își dorește să se dea bătut, însă femeia perfectă pentru el trebuie să treacă anumite probe.

Dinu își dorește ca partenera sa să arate bine în costum de b„Sunt cu ochii cât cepele în toate părțile. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic. Proba costumului de bpovestea lor de dragoste nu a fost una cu final fericit.

Cei doi au fost observați prima dată în club, în compania unor prieteni apropiați, observându-se o apropriere între cei doi. 

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, m

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin.  Așadar…prea mult!„, a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

 

 

Sursa articolului