„Eu, dintr-o familie uluitor de mare în România, Laurențiu, fără școală”. Anamaria Prodan spune ce lucruri au dus la ruptura de antrenor

Anamaria Prodan a declarat că ea și Laurențiu Reghecampf erau extrem de diferiți, dar, chiar și așa, i-a oferit acestuia tot ceea ce a avut ea mai bun. Chiar și așa, relația lor nu a funcționat, iar impresara susține că a fost mințită în mai multe privințe

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă nici în ruptul capului de Laurențiu Reghecampf. Impresara merge mai departe alături de copiii ei, dar nu a uitat lucrurile pe care acesta le-a făcut și care au deranjat-o.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu a putut ține pasul cu ea

În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a declarat că a vrut să îl ajute pe Laurențiu Reghecampf să devină o versiune mai bună a lui, dar, pentru că nu aveau aceeași „fundație”, lucrurile, în cele din urmă, s-au deteriorat.

„Eu, dintr-o familie uluitor de mare în România, Laurențiu, fără școală, eu cu facultăți terminate, cu pian, cu pictură, cu de toate, operă, teatru, și așa mai departe…

N-ai cum, nu știi, nu se poate păstra balanța, pentru că, atunci când nu ai educația aia și suportul ăla perfect, fundația, intră la apă, și se crapă tot, și se năruie.

Laurențiu n-a avut talent niciodată, îți spun eu, ca om de fotbal, dar o muncă împinsă la extrem, și o voință, și o ambiție fabuloasă, ca să își depășească condiția ca fotbalist. A muncit de zece ori mai mult ca toți, ca să se poată ridica la nivelul ăla”, a spus femeia de afaceri.

Anamaria Prodan nu a știut amănunte importante ale vieții acestuia

Impresara a mai declarat că, atunci când l-a cunoscut, nu știa cum mergeau, de fapt, lucrurile între el și fosta lui parteneră, tocmai de aceea i-a spus că, dacă are pe cineva, nu va începe o relație cu el.

„Eu, când l-am cunoscut, am avut o discuție cu el. I-am spus « Tu nu ai, eu am. Nu contează, ce este al meu este al tău ». M-a mințit la început, tot de educație vine, că n-are legătură cu soția, că dorm separat. Acum, când mă uit, înțeleg exact prin ce a trecut și ea (n.r. fosta soție a lui Reghecampf), dar e târziu.

Citește și


Unde și-a petrecut, de fapt, Elon Musk Halloween-ul și cu cine! Miliardarul de la SpaceX a pus capăt tuturor speculațiilor


I-am spus că nu pot să intru într-o relație, că n-am intrat în viața mea într-o relație cu bărbat însurat, că nu suport, mi se pare oribil și nu suport bărbații care încearcă să intre în vorbă cu tine, având nevastă și copii, și îi fac zob. Probabil de asta este și frica fabuloasă a bărbaților din România.

Cu tot (n.r. cu ce a mințit). Cu banii. Trebuia să îi spun «Ori aduci ce ai furat și te duci pe drumul tău», dar n-am crezut că se va putea înfunda vreodată așa de tare. Când e creația ta, ți-a greu să lași din mână, să vezi că se duce din ce în ce mai jos”, a mai spus aceasta.

 

Sursa articolului