„Ești un exemplu perfect de curaj și determinare”

Ioana Ginghină este o mamă împlinită, mai ales de când își privește fiica transformându-se de la o zi la alta, într-o frumoasă femeie. Ruxandra Papadopol este unicul copil al vedetei, din mariajul cu actorul Alexandru Papadopol.

De curând, Ruxandra a împlinit vârsta de 15 ani și se pregătește din toamnă să intre într-o perioadă memorabilă a vieții sale – aceea de liceeană.

La vârsta de 15 ani, Ruxandra și-a ajuns deja mama în înălțime, iar dacă ar fi să ținem cont de ultimele fotografii postate pe rețelele sociale, nu degeaba se spune că fetele seamănă cu tații.
Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a moștenit mult din trăsăturile fizice ale tatălui său, însă a „furat” și din zâmbetul mamei sale.

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ruxandra a rămas în custodia mamei sale. Cele două au dezvoltat pe parcursul anilor o relație bună de prietenie și obișnuiesc să facă multe activități împreună.
De ziua de naștere a fiicei sale, Ioana Ginghină i-a făcut Ruxandrei o urare publică:

Ce domnișoară a devenit Ruxandra Papadopol

„La mulți ani, Ruxandra! 🎉🎈 Astăzi, când împlinești 15 ani, mă gândesc la femeia extraordinară în care te transformi. 💖
Ești un exemplu perfect de curaj și determinare, așa cum ai demonstrat când ai trecut cu succes de examenul pentru liceu. 🎓📚

Te așteaptă o nouă etapă, plină de oportunități și aventuri.

În această călătorie, îți doresc să descoperi lucruri noi, să întâlnești oameni minunați și să te bucuri de fiecare moment. 🌟🌈
În această zi specială, vreau să îți spun cât de mândră sunt de tine și cât de mult te iubesc.

Îți doresc un an plin de realizări, de bucurii și de momente care să îți aducă zâmbetul pe buze. 😊 La mulți ani, Ruxandra! 💕🎂”, a transmis actrița, conform demamici.ro.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas prieteni

Cu Ruxi cum e în vacanță? Unde vreți să mergeți, ce plănuiți?

Ruxi are o vacanță extrem de colorată. Va pleca în tabără la Cambridge, după aceea pleacă cu noi la Londra,  apoi pleacă cu tatăl ei în Grecia… Apoi pleacă cu noi tot în Grecia.

 Adică e ocupată cam tot timpul!

Da, da! Deci până în august  e ocupată și plecăm!

Cu tatăl ei cum te înțelegi în privința fetei? Nu aveți probleme, dacă își face program cu ea…

Își face programul în funcție de programul ei, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea…. și încercăm. Bineînțeles, acum dacă, de exemplu, el ar fi avut aceeași vacanță ca și cu mine în Grecia, probabil pentru că Ruxi mergea cu noi la Londra, mergea cu el în Grecia și nu mai luam noi Grecia. Dar pentru că  s-a nimerit să se poată să fie peste tot, atunci nu este nicio problemă. Întotdeauna  există loc de toate. Citește tot interviul aici.

Sursa