Cătălin Botezatu a fost invitat în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a vorbit și despre Bianca Drăgușanu, cea care i-a fost alături ceva timp.

Acesta își aduce aminte cu multă bucurie de momentul în care a văzut-o pentru prima dată, dar și despre impresia pe care i-a lăsat-o încă de atunci.

„Bianca, contrat aparențelor, de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea s-a updatat (n.r. îmbunătățit) tot timpul, arăta bine. Era femeia accident de atunci, pentru că, altfel, nu îmi atrăgea atenția. Femei frumoase sunt destule. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni”,  a povestit Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu i-a lăsat cu gura căscată pe toți din jur

După prezentarea cu pricina, impresionat fiind de ea, Cătălin Botezatu a invitat-o la o petrecere unde se afla doar lumea bună. Încă de când a pășit la petrecere, toți ochii au fost ațintiți asupra, iar acela a fost momentul în care Botezatu și-a dat seama de potențialul ei.

„A făcut o prezentare pentru mine, iar, seara, am invitat-o să vină cu mine la un mare party (n.r. petrecere), de billion

Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi the one (n.r. aleasa), va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând, pentru că de asta are nevoie o femeie și eu cred că a luat ceea ce a trebuit de la mine. A învățat lucruri OK de la mine.

Chiar dacă ea face mult show, de fapt, face ceea ce se cere, pentru că publicului trebuie să îi d

Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, care a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, deci, a demonstrat că le poate face pe toate”, a m

 

Sursa articolului