Eliminare Chefi la cuțite 9 octombrie 2023. Iată cine este concurentul salvat de Chef Cătălin Scărlătescu

Eliminare Chefi la cuțite 9 octombrie 2023

În ediția de pe 9 octombrie, emisiunea Chefi la cuțite 2023 a avut o surpriză pentru telespectatori. Echipa lui Chef Sorin Bontea a primit cele m

Cel m

Este a doua oară când obține cel m

Se pare că norocul este de partea lui și de această dată, deoarece „Nu am luat niciodată în calcul că show-ul ăsta s-ar putea cumva să mă aducă în situația în care poate chiar o să plâng. E ireal ce se întâmplă. Sunt fericit că rămân în continuare în concurs.

În seara asta probabil că o să mă îmbăt de fericire și de tot ce se întâmplă, că n-

Cine este Alexandru Bunea, concurentul salvat de Chef Cătălin Scărlătescu

Alexandru Bunea locuiește în București și are 34 de ani. Este sportiv de performanță, campion național la powerlifting și  antrenor de fitness.

În plus, este bucătar de aproximativ 14 ani, iar în prezent lucrează la o cantină care se ocupă și de evenimente private. Concurentul a povestit că la un moment dat a fost foarte gras, iar apoi a slăbit foarte mult.

Acest lucru l-a motivat să adopte un stil de viață sănătos.

Deși acum este foarte atent la felul în care arată și pune accent pe sănătate, Alexandru Bunea a avut și momente grele în viață, după ce părinții săi au divorțat

„Când aveam 14 ani, părinții mei au divorțat, iar eu am început să nu m

Concurentul a primit trei cuțite în preselecții, iar în bootcamp a reușit să treacă peste probele eliminatorii. Chef Florin Dumitrescu a simțit că are potențial de bucătar și i-a oferit un loc în echipa sa.

Program TV Kanal D

În timpul difuzării emisiunii Chefi la cuțite, telespectatorii pot urmări la Kanal D serialul turcesc  „Melek”, cunoscut și sub numele original „Benim Adım Melek”, Personajul principal al serialului este Melek, interpretat de frumoasa actriță Nehir Erdogan. „Melek” are la bază o intrigă complexă de familie și evidențiază tradițiile unei comunități.

Tot la Kanal D, producția „Prețul fericirii” poate fi urmărită de iubitorii de seriale turcești în fiecare sâmbătă de la ora 20:00.

Concursul „Jocul cuvintelor”, prezentat de Dan Negru, a revenit în data de 30 august 2023 cu un nou sezon plin de divertisment, noroc, dar și cultură generală. Quiz-show-ul poate fi urmărit de miercuri până vineri de la ora 22:30.

„Casa Iubirii” continuă să încânte publicul din România și în această toamnă. Andreea Mantea va fi martora noilor povești de dragoste care se vor forma. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 și de la 16:30, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Surse:

Sursa articolului