Eliminare Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent

Eliminare Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023

Ediția din data de 3 octombrie, a emisiunii Chefi la cuțite a venit la ăachet cu surprize mari din partea concurenților. S-a gătit, s-a țipat și s-a jurizat, iar la final, un concurent a plecat acasă, după ce farfuria sa a obținut doar 5 puncte.

Concurenții care au intrat la duel trebuiau să pregătească o farfurie care se potrivește la o masă, cu bere. Concurenții care au obținut 15 punte au fost Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Horia Manea și Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu.

Cel care a obținut cel m

La aflarea veștii, Fabian a fost total nemulțumit, deoarece avea încredere în preparatul său, chiar dacă inițial a avut două farfurii, pe care le-a combinat.

„Sunt extrem de dezamăgit, pentru că nu mă așteptam niciodată să am eu 5… Chiar mă așteptam la 10 sau m

Cine este Fabian Soare de la Chefi la Cuțite

Fabian Soare are 25 de ani și este din Mogoșo

Deși este pasionat de gătit, încă de la 13 ani, acesta este producător de film. A mers la Londra să studieze actoria, dar nu a fost foarte încântat de experiență.

Sătul de preparatele de la fast-food, aduse de mama sa, acesta a început să caute diferite rețete pe internet, pentru a învăța să gătească.

„Sunt din Mogoșo

Concurentul a povestit că a început să gătească zilnic din facultate. Și-a dorit să câștige premiul cel mare în acest sezon, pentru a deschide un restaurant.

În preselecții, Fabian a dezvăluit faptul că ar vrea la Chef Sorin Bontea în echipă, deoarece seamănă foarte mult cu tatăl său.

„Eu voiam să fiu actor inițial și m-am dus în Londra, unde este viața bună și frumoasă… Unde e străinătate, unde nu e ca în România… La prima oră din acea facultate i-am văzut pe toți ceilalți cu scaunele în cap că așa le au zis profesorii să facă un exercițiu de actorie. Am zis că am ajuns la nebuni.

Am zis că eu nu am ce căuta

Concurentul a primit două cuțite, astfel a ajuns în bootcamp. Se pare că s-a descurcat destul de mine la cele două probe eliminatorii, astfel că Chef Scărlătescu i-a oferit un loc în echipa sa.

Program Kanal D

În timpul difuzării emisiunii Chefi la cuțite, telespectatorii pot urmări la Kanal D serialul turcesc  „Melek”, cunoscut și sub numele original „Benim Adım Melek”, De asemenea, cel de-al doilea sezon al emisiunii „Tu urmezi!” a început pe data de 10 septembrie, la 20:00, game show-ul urmând să fie difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00.

Emisiunea „Jocul cuvintelor”, prezentat de Dan Negru, a revenit în data de 30 august 2023 cu un nou sezon plin de divertisment, noroc, dar și cultură generală. Quiz-show-ul poate fi urmărit de miercuri până vineri de la ora 22:30.

Sursa: a1.ro

Sursa articolului