Eliminare Chefi la Cuțite 24 m

În

„Îmi pare rău că plec pentru o gafă de super începător și îmi vine să intru în pământ de rușine! M

Inima mea e și la echipa roșie. N-am cum să ascund tristețea din sufletul meu. Am plecat cu cea m

Soția lui, Mihaela Zahariea, face parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu

Miercuri seara, Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă care i-a oferit șansa de a reface echipele. Astfel, în echipa gri a venit Stelian Nistor, în echipa roșie, Adriana Stănescu și Matthew Ehsanmehr, iar în cea neagră, Iulia Istrate și Ștefan Nistor.

Mario Zahariea este al treilea concurent care pleacă acasă din echipa gri.

După ediția din 24 m

Program TV Kanal D

În intervalul orar în care este difuzată emisiunea Chefi la cuțite, telespectatorii pot urmării la Kanal D, serialul turcesc Totul pentru familia mea, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, urmând ca miercuri să fie difuzat serialul Prețul Fericirii, tot de la 20:00.

Destăinuiri este noul serial turcesc, adus de Kanal D pe micile ecrane. Pentru publicul iubitor de seriale turcești, bazate pe povești de viață inspiraționale. „Destăinuri”, numele original „Kirmizi Oda”, va putea fi urmărit de către iubitorii producțiilor turcești În fiecare luni, la 22:30, imediat după serialul Totul pentru familia mea.

„Destăinuiri” este un serial cu încărcătură emoțională uriaşă, care ilustrează trăirile și poveștile femeilor într-un moment în care lumea începe să înțeleagă provocările cu care se confruntă cele care trăiesc o viață limitată într-un sistem patriarhal.

Actrița Binnur Kaya o interpretează pe Manolya, terapeutul șef al cabinetului, în serialul Destăinuiri. Este o femeie puternică și încrezătoare, respectată de colegi și de clienții cabinetului.

Manolya vrea să își ajute pacienții să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele m

Sursa: a1.ro

Sursa articolului