Eliminare Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023

În ediția difuzată pe data de 2 octombrie, echipa lui Florin Dumitrescu a obținut cele m

Proba emisiunii din această seară a constant în pregătirea unei farfurii cu 6 elemente diferite, cum ar fi startere sau amuse bouche.

„Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente.

De exemplu startere sau amuse bouche. Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”,

a anunțat Irina Fodor.

Se pare că proba i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, iar Chefii au acordat punctajul corect pentru fiecare farfurie pe care au gustat-o.

Din nefericire, concurentul cu cel m

Cine este Monica Iliescu de la Chefi la cuțite

Monica Iliescu are 51 de ani, vine din Constanța și este de profesie laborant chimist. Concurenta a venit la preselecțiile Chefi la cuțite împreună cu fiica sa, Ruxandra Iliescu de la Blaxy Girls.

A pregătit un tort profiterol și a obținut două cuțite, care i-au adus șansa de a ajunge în bootcamp.

Monica Iliescu s-a descurcat foarte bine la probele eliminatorii, astfel că Chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit un loc în echipa sa.

Aceasta a demonstrat că are gust în farfurie și spirit de echipă. Duelul din această seară a pus-o în dificultate, iar farfuria sa a obținut cel m

„Monica e un om cald, un om extraordinar, un om care a gătit, care a fost pentru echipă și cu echipa”, a spus Cătălin Scărlătescu, după aflarea veștii.

Concurenții rămași în echipa lu Chef Cătălin Scărlătescu, în sezonul 12 de la Chefi la cuțite sunt:

  • Alex Mihoc – cuţitul de aur,
  • Raluca Hulubei,
  • Răzvan Mincă,
  • Fabian Soare,
  • Nadd Hu,
  • Cosmin Berki.

Program Kanal D

Serialul „Secrete de familie” este difuzat de Kanal D miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. Pe lângă noul serial „Secrete de familie”, telespectatorii pot urmări „Melek”, cunoscut și sub numele original „Benim Adım Melek”, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, în timpul difuzării emisiunii Personajul principal al serialului este Melek, interpretat de frumoasa actriță Nehir Erdogan. „Melek” are la bază o intrigă complexă de familie și evidențiază tradițiile unei comunități.

Producția „Prețul fericirii” poate fi urmărită de iubitorii de seriale turcești în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, la Kanal D.

Lupta acerbă pentru reuşită, alegerile dificile pe care membrii familiei Argun au fost nevoiţi să le facă în trecut, dar şi poveştile de iubire vor menţine suspansul în fiecare moment din producţia turcească Prețul Fericirii.

Surse: a1.ro, paginademedia.ro

Sursa articolului