Eliminare America Express, 15 noiembrie 2023. Vezi ce echipă a ajuns pe ultimul loc, în cursa pentru ultima șansă

Eliminare America Express, 15 noiembrie 2023

Emisiunea America Express 2023, continuă pe Drumul Soarelui. Cele 8 echipe rămase în competiție au ajuns în Ecuador, unde au avut parte de experiențe unice și probe dificile și solicitante. În ediția difuzată pe 14 noiembrie, concurenții care au câștigat Imunitatea mică au fost Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

De asemenea, a avut loc un joc pentru o amuletă de o mie de euro și avantajul de a stabili ordinea plecării echipelor.
Concurenții care au câștigat această probă au fost Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Echipele care au pornit în cursa pentru ultima șansă, în ediția de miercuri, au fost Ionuț Rusu cu George Tănase, Laura Giurcanu cu Sânziana Negru, și Ada Galeș cu mama sa, Tony.

Concurenții au trecut prin probe destul de complicate, în cursa pentru ultima șansă, dar au reușit să ajungă la final.

Echipa care a ajuns pe ultimul loc este formată din Ionuț Rusu și George Tănase.

Potrivit regulamentului, șansa lor de a rămâne în competiție era ca soarele din cufăr să fie verde. Din nefericire, totemul a fost roșu, astfel că drumul lor s-a oprit

„Noi ne-am dat seama astăzi cât de important e să trăiești fiecare clipă. Ne-am fi dorit foarte mult să mergem m

Până la urmă nu destinația contează, ci drumul. Noi am făcut acest drum, ne-am bucurat.”,  a spus George Tănase.

Cine sunt concurenții care au fost eliminați

Echipa formată din Ionuț Rusu și George Tănase a părăsit emisiunea America Express 2023, după ce au ajuns pe ultimul loc, în cursa pentru ultima șansă. 

Cei doi sunt actori, fac stand-up comedy de foarte mulți ani și au participat și la alte emisiuni TV. Ionuț Rusu și George Tănase au devenit prieteni, datorită pasiunii lor pentru actorie și comedie.

Au acceptat cu entuziasm provocarea de a participa la America Express 2023 și au declarat că sunt nerăbdători să descopere oameni, tradiții și locuri noi, pe drumul soarelui.

Pe parcursul emisiunii, au trecut atât prin momente de fericire, cât și prin situații tensionante, fiing gata să renunțe la cursă, din cauza stresului, oboselii sau ghinionului.

Cei doi comedianți au reușit să mențină un echilibru între echipele participante, astfel că Irina Fodor și ceilalți concurenți au fost foarte afectați de plecarea lor.

„Sunt niște băieți de nota 10, care au luat totul până acum cu zâmbetul pe buze. Chiar mi se pare că aduceau fericire în echipă! ”, a mărturisit Alexia Eram, concurentă America Express 2023.

Iată cine sunt concurenții rămași în competiție:

  • Alexia și Aris Eram,
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin,
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike,
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu,
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov,
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu,
  • Actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Program TV Kanal D

Kanal D vine în întâmpinarea telespectatorilor cu o nouă producție ce va cuceri inimile fanilor serialelor turcești de succes: “Promisiunea” (“The Phoenix”; titlul original: ”Zümrüdünka”), ce va avea premiera pe 13 noiembrie, de la ora 20:00.

Serialul prezintă povestea lui Zümrüt Kuloglu, o fată care trebuie să

Frumoasa Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat (Alp Navruz), se îndrăgostesc și plănuiesc în secret să se căsătorească, după ce tânărul își va fi terminat stagiul militar.  În timp ce Zümrüt muncește din greu, mama sa, Ülfet, dorește să-și căsătorească fiicele cu bărbați bogați.

În timpul difuzării emisiunii America Express 2023, telespectatorii pot urmări un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rif

Formatul emisiunii va fi același. Denise Rif

„Casa Iubirii” continuă să încânte publicul din România și în această toamnă. Andreea Mantea va fi martora noilor povești de dragoste care se vor forma. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 și de la 16:30, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Surse: a1.ro, tvmania.ro

Sursa articolului